Fotoreportaj Asia Express, episodul 3. Imaginile inedite din spatele camerelor de filmat. Echipa de producție în cursa contratimp

Asia Express va începe în curând, dar până atunci, vă prezentăm imagini din culisele celui mai așteptat show. Fotograful Andrei Pungovschi a realizat un fotoreportaj cu momente importante din cadrul competiției.

În sezonul 4 Asia Express, concurenții au pornit plini de nădejde pe Drumul Împăraților, gândind că sunt suficienți de pregătiți să facă față oricărei provocări.

Andrei Pungovschi

În episodul 3 al fotoreportajului Asia Express realizat de fotograful Andrei Pungovschi telescpectatorii au șansa să vadă tot ce se întâmplă în spatele camerelor, arătându-ne imaginile nevăzute și situațiile dificile prin care trece echipa de filmare și cea de producție.

În sezonul 4 Asia Express, concurenții au pornit plini de nădejde pe Drumul Împăraților, gândind că sunt suficienți de pregătiți să facă față oricărei provocări. Chiar dacă unele situații i-au pus în dificultate și imaginile vor apărea în timpul edițiilor, puțini știu prin ce greutăți trece echipa de producție și munca asiduă pe care toți membrii echipei o depun.

Este primul sezon de Asia Express în care fotograful Andrei Pungovschi face parte din echipă. Deși drumul este anevoios, atât pentru concurenți, cât și pentru echipa de filmare din spate, aventura este totuși una extraordinară, iar momentele petrecute în Asia sunt de neprețuit pentru toți cei care iau parte la organizarea acestei competiții.

Echipele sunt formate Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină.

Cine este Andrei Pungovschi, fotograful care s-a alăturat echipei Asia Express

Andrei Pungovschi este unul dintre cei mai cunoscuți fotografi români, datorită pasiunii și perseverenței cu care reușește să vorbească prin imagini.

Citește și: Fotoreportaj Asia Express, episodul 2. Imaginile de necrezut din culise. Prin ce provocări trece echipa la filmări

Pasiunea lui pentru fotografie s-a dezvoltat în 2006, când a petrecut un an la University of Missouri, unde a studiat noțiuni de fotojurnalism. Mai târziu, a devenit colaborator al agenției France Presse în România și parte a echipei Decât O Revistă. De-a lungul tipului, fotografiile lui au apărut în diverse publicații străine, printre care The New York Times, The Guardian, Süddeutsche Zeitung, Esquire Romania, The Associated Press. Din anul 2007, a predat câțiva ani fotojurnalism, iar în 2011, a câștigat o bursă de la Fundația Rosalynn Carter, în urma căreia a realizat un proiect despre costurile sociale ale anxietății.

Fotografiile sale au fost premiate la concursuri internaționale, printre care Pictures of The Year International, National Press Photographers Association, The Missouri Press Association, în SUA, BursaPhotoFest în Turcia. În 2021, Andrei Pungovschi a realizat fotoreportaje în Asia Express.

Care sunt cele mai frumoase experiențe din Asia Express, potrivit concurenților

Drumul anevoios și toate obstacolele pe care le-au avut de înfruntat nu au umbrit aventura incredibilă pe care au trăit-o în Asia Express. Concurenții nu își amintesc doar momentele dificile, dar și pe cele memorabile.

Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, povestesc despre oamenii incredibili pe care i-au întâlnit în Asia. Mulți dintre localnici au fost extrem de ospitalieri și binevoitori, oferindu-le lor tot ce aveau mai bun și tratându-le ca pe membrii din familiile lor.

Citește și
Lidia Buble a încercat să le fure mașină lui Lorelei și lui Zarug. Ce s-a întâmplat după acest moment
Lidia Buble a încercat să le fure mașină lui Lorelei și lui Zarug. Ce s-a întâmplat după acest moment
iUmor începe sâmbătă, 25 septembrie, la Antena 1. Primele declarații ale Deliei despre noul sezon
iUmor începe sâmbătă, 25 septembrie, la Antena 1. Primele declarații ale Deliei despre noul sezon
Mireasa 2021, sezonul 4. Victor și Andrada, atingeri interzise la ceas de seară. Cei doi "nu-și mai pot controla trăirile"
Victor și Andrada de la Mireasa, atingeri interzise la ceas de seară. Cei doi "nu-și mai pot controla trăirile"
Victor și Andrada de la Mireasa, atingeri interzise la ceas de seară. Cei doi "nu-și mai pot controla trăirile"
Mai multe articole

Citește și: Lidia Buble și Estera Buble mărturisesc care sunt provocările din Asia Express care le-au schimbat viața. "Eu fac foarte urât..."

„Oamenii simplii sunt cei care au cel mai mult de dat”, a mai adăugat Maria, vorbind despre bunătatea localnicilor pe care ele i-au întâlnit.

Mihai Petre și Elwira Popescu au povestit că pentru ei Asia a fost locul unde au descoperit peisaje incredibile, deși misiunile pe care le aveau de îndeplinit au fost unele dificile. Cu toate acestea, ei au încercat să se bucure de tot ceea ce au văzut.

De cealaltă parte, Lidia Buble și sora ei, Estera Buble, s-au bucurat de adrenalină și de dorința de competiție, fiind aproape în fiecare dimineață pline de energie și gata să lase în urmă celelalte echipe.

Ultimele știri