Antena Căutare

Fotoreportaj Asia Express, episodul 2. Imaginile de necrezut din culise. Prin ce provocări trece echipa la filmări

Fotoreportaj Asia Express, episodul 2. Imaginile de necrezut din culise. Prin ce provocări trece echipa la filmări

scene in spatele camerelor la filmarile pentru asia express sezonul 4 Galerie
Asia Express continuă, iar sezonul 4 numit Drumul Împăraților aduce numeroase provocări pentru concurenții care sunt nerăbdători să se întreacă în competiție. | Andrei Pungovschi

În primul episod al fotoreportajului Asia Express, fotograful Andrei Pungovschi a surprins momente esențiale din culisele sezonului 4 al show-ului. Este primul sezon de Asia Express în care fotograful Andrei Pungovschi face parte din echipă.

Asia Express continuă, iar sezonul 4 numit Drumul Împăraților aduce numeroase provocări pentru concurenții care sunt nerăbdători să se întreacă în competiție.

Deși drumul este anevoios, atât pentru concurenți, cât și pentru echipa de filmare din spate, aventura este totuși una extraordinară, iar momentele petrecute în Asia sunt de neprețuit pentru toți cei care iau parte la organizarea acestei competiții.

Echipele sunt formate Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină.

Aventura Asia Express a pornit din Turcia, va continua cu Georgia, Azerbaidjan și alte destinații surpriză.

Cine este Andrei Pungovschi, fotograful care s-a alăturat echipei Asia Express

Andrei Pungovschi este unul dintre cei mai cunoscuți fotografi români, datorită pasiunii și perseverenței cu care reușește să vorbească prin imagini.

Citește și: Fotoreportaj Asia Express, episodul 1. Imagini din culisele celui mai așteptat show

Pasiunea lui pentru fotografie s-a dezvoltat în 2006, când a petrecut un an la University of Missouri, unde a studiat noțiuni de fotojurnalism. Mai târziu, a devenit colaborator al agenției France Presse în România și parte a echipei Decât O Revistă. De-a lungul tipului, fotografiile lui au apărut în diverse publicații străine, printre care The New York Times, The Guardian, Süddeutsche Zeitung, Esquire Romania, The Associated Press. Din anul 2007, a predat câțiva ani fotojurnalism, iar în 2011, a câștigat o bursă de la Fundația Rosalynn Carter, în urma căreia a realizat un proiect despre costurile sociale ale anxietății.

Fotografiile sale au fost premiate la concursuri internaționale, printre care Pictures of The Year International, National Press Photographers Association, The Missouri Press Association, în SUA, BursaPhotoFest în Turcia.

În 2021, Andrei Pungovschi a realizat fotoreportaje în Asia Express.

Prin ce provocări trec concurenții din Asia Express, Drumul Împăraților

Fiecare pereche de concurenți dintre cele 9 a avut ocazia să vorbească deschis despre ce înseamnă experiența Asia Express pentru ei și ce dificultăți au întâmpinat.

Așadar, pe rând, aceștia au povetit în interviuri ce evenimente le-au schimbat viața și cum au reușit să facă față provocărilor. Echipa formată din Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, a tras o sperietură zdravănă atunci când Mariei i s-a făcut rău și a avut nevoie de ajutorul medicilor.

Citește și: Jurnal de Asia, episodul 12. Provocările pe care le-a întâmpinat Irina Fodor în cursa Asia Express. “Este foarte greu”

Cuza de la Noaptea Târziu, alături de colegul său Emi, au declarat că le-a fost dificil să facă autostopul și că de fiecare se frustrau atunci când nu se puteau înțelege cu localnicii.

"Ești de trei ore pe marginea unei străzi, sunt 40 de grade, faci așa de te doare umărul și tricepsul și nimeni nu oprește! (...) Înnebunești", a povestit Cuza.

Mihai Petre și soția lui, Elwira Popescu, au spus că relația lor a fost testată în multe feluri, învățând cum să se descurce eficient ca echipă și cuplu în situațiile limită pe care le-au întâmpinat în această competiție.

Fotoreportaj Asia Express, episodul 1. Imagini din culisele celui mai așteptat show... Fotoreportaj Asia Express, episodul 3. Imaginile inedite din spatele camerelor de filmat. Echipa de producție în cursa c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x