Fotoreportaj Asia Express, episodul 9. Echipa de filmare cară echipamentele pe cele mai anevoioase trasee

În episodul 9 de fotoreportaj din aventura Asia Express, fotograful Andrei Pungovschi a surprins în fotografiile sale momentele care i-au pus în dificultate pe cameramani și pe ceilalți membri ai echipei de producție.

În episodul cu numărul 9 al fotoreportajului Asia Express, fotograful Andrei Pungovschi i-a surprins pe oamenii din spatele camerelor de filmat, înconjurați de peisaje de vis.

Andrei Pungovschi

Competiția Asia Express - Drumul Împăraților va începe în curând, dar până atunci, telespectatorii și toți cei de acasă au ocazia să vadă imagini din culisele celui mai așteptat show. Fotograful Andrei Pungovschi a realizat mai multe fotoreportaje cu momente inedite din cadrul competiției, poze ce îi au în prim plan pe cei care nu se vor vedea la TV.

În sezonul 4 Asia Express, cele 9 echipe de concurenți pornesc pe Drumul Împăraților, gândind că sunt suficient de pregătiți să facă față oricărei provocări, în lupta pentru marele premiu. Chiar dacă unele situații i-au pus în dificultate și imaginile vor apărea în timpul edițiilor, puțini știu prin ce greutăți trece echipa de producție, formată din oamenii care nu apar la TV.

Cine este Andrei Pungovschi, fotograful care s-a alăturat echipei Asia Express

Andrei Pungovschi este unul dintre cei mai cunoscuți fotografi români, datorită pasiunii și perseverenței cu care reușește să vorbească prin imagini.

Pasiunea lui pentru fotografie s-a dezvoltat în 2006, când a petrecut un an la University of Missouri, unde a studiat noțiuni de fotojurnalism. Mai târziu, a devenit colaborator al agenției France Presse în România și parte a echipei Decât O Revistă.

Citește și: Fotoreportaj Asia Express, episodul 7. Provocările prin care trec oamenii din spatele camerelor de filmat

De-a lungul timpului, fotografiile lui au apărut în diverse publicații străine, printre care The New York Times, The Guardian, Süddeutsche Zeitung, Esquire Romania, The Associated Press. Din anul 2007, a predat câțiva ani fotojurnalism, iar în 2011, a câștigat o bursă de la Fundația Rosalynn Carter, în urma căreia a realizat un proiect despre costurile sociale ale anxietății.

Fotografiile sale au fost premiate la concursuri internaționale, printre care Pictures of The Year International, National Press Photographers Association, The Missouri Press Association, în SUA, BursaPhotoFest în Turcia. În 2021, Andrei Pungovschi a realizat fotoreportaje în Asia Express.

Ce mesaj i-a transmis Gina Pistol Irinei Fodor când i-a predat ștafeta

Pentru Asia Express - Drumul Împăraților, Gina Pistol a avut grijă să-i ofere Irinei Fodor toate informațiile de care are nevoie. Prezentatoarea sezonului 4 a fost surprinsă să afle ce lucruri îi trebuie în uimitoarea aventură, pe meleagurile Turciei, Georgiei și Azerbaidjanului.

Irina Fodor, cea care are grijă de cele 9 perechi, a primit un apel telefonic de la Gina Pistol prin care a aflat toate informațiile de care are nevoie: "Am vorbit cu Gina săptămâna trecută, m-a sunat ca să-mi facă, așa, un mic training și primul lucru cu care a început a fost «Să-ți iei un sac de dormit! Unele hoteluri nu-s ce trebuie.». E normal, ajungi în zone care nu sunt turistice neaparat, nu sunt zone comerciale, nu există hoteluri. Găsești de două margarete, nu de trei stele (n.r hoteluri). Nu ai întodeauna toate condițiile", spune Irina Fodor, la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Citește și: Fotoreportaj Asia Express, episodul 8. Întreaga echipă a avut de-a face cu peisaje care îți taie răsuflarea

Citește și
Lidia Buble a încercat să le fure mașină lui Lorelei și lui Zarug. Ce s-a întâmplat după acest moment
Lidia Buble a încercat să le fure mașină lui Lorelei și lui Zarug. Ce s-a întâmplat după acest moment
iUmor începe sâmbătă, 25 septembrie, la Antena 1. Primele declarații ale Deliei despre noul sezon
iUmor începe sâmbătă, 25 septembrie, la Antena 1. Primele declarații ale Deliei despre noul sezon
Mireasa 2021, sezonul 4. Victor și Andrada, atingeri interzise la ceas de seară. Cei doi "nu-și mai pot controla trăirile"
Victor și Andrada de la Mireasa, atingeri interzise la ceas de seară. Cei doi "nu-și mai pot controla trăirile"
Victor și Andrada de la Mireasa, atingeri interzise la ceas de seară. Cei doi "nu-și mai pot controla trăirile"
Mai multe articole

Pentru Irina Fodor, emisiunea Asia Express va fi una dintre cele mai provocatoare experinețe pe care le-a trăit în calitate de prezentatoare Tv, lucru peste care Gina Pistol nu a putut să treacă așa ușor, având în vedere că a trăit la intensitate maximă experineța asiatică timp de trei sezoane.

"Am reținut să-mi iau un sac de dormit, mi-a spus să-mi iau o geantă de sală, pentru că o să mă mișc foarte mult pe teren mergând în fața conurenților și va trebui să am machiajul, haine de schimb, tot telul de lucruri de genul acesta. Mi-a spus, cum ajung în cameră să și dorm imediat, să nu pierd timpul prea mult pentru că n-am foarte mult. (...) Merg după sfaturile Ginei! Mi-a spus să-mi iau două prosoape mari, de plajă. Să pun un prosop pe pernă și un prosop pe pat", spune Irina Fodor.

Noua prezentatoare Asia Express sezonul 4 a aflat că va trebui să se trezească în fiecare dimineață pe la ora 4.

Ultimele știri