Antena Căutare

Jurnal de Asia, episodul 22. Finala Asia Express 2021 a fost o aventură chiar și pentru echipa de producție. Imagini de la filmări

În episodul 22 de Jurnal de Asia, proiect susținut de Superbet, cei din echipa de producție a emisiunii Asia Express au vorbit despre obstacolele pe care le-au întâmpinat în Israel, în ziua marii finale, pe Drumul Împăraților.

cameraman la asia express Galerie
Cei din echipa de producție Asia Express au dezvăluit ce obstacole au întâmpinat în Israel, în marea finală | Antena 1

Episodul 22 din Jurnal de Asia a prezentat publicului cum a arătat marea finală Asia Express 2021 în spatele camerelor de filmat. Nu doar concurenții au trecut prin momente dificile și misiuni grele, ci și cei din echipa de producție a reality show-ului de la Antena 1.

A fost o adevărată cursă a superlativelor, presărată cu doze generoase de adrenalină, emoții și suspans.

Jurnal de Asia dezvăluie cum s-a filmat în Israel finala Asia Express 2021

Finala Asia Express 2021 a ținut publicul cu sufletul la gură și întreaga cursă a oferit un adevărat „carusel” de trăiri și sentimente. La fel de intensă a fost experiența și pentru cei din echipa de producție a emisiunii.

„Ultima zi, ultimul traseu, ultimele misiuni, cele mai dificile, cele mai complicate, cele mai emoționante, asta a dus finala Asia Express. Par exagerate toate aceste superlative, dare le sunt adevărate și trăite sută la sută de către echipa din spatele Asia Express”, a dezvăluit Marius Damian despre ziua marii finale a îndrăgitului reality show de la Antena 1, în episodul 22 din Jurnal de Asia.

Citește și: Jurnal de Asia, episodul 21. Israelul a fost o adevărată provocare pentru echipa de producție: „Paparazzi umblă după noi”

„Ziua de finală e o eliberare, e o relaxare. Simt că mi-am făcut treaba și că am terminat. Totuși, aseară, până târziu, am pus totul pe hârtie și totul părea organizat și aranjat, dar se întâmplă multe lucruri pe parcurs. În același timp, sunt tristă pentru că se termină, pentru că atunci când am ajuns în Edirne și am văzut cât de grea e prima săptămână în Turcia mi se părea ceva îngrozitor de departe și nu știam cum o să resist eu, personal, până aici”, a declarant Mona Segall, producătorul general Asia Express.

S-a făcut autostopul, s-au îndeplinit misiuni, s-a alergat, s-a plâns, s-a râz și s-a trăit una dintre cele mai frumoase experiențe de viață, atât de către concurenții finaliști, cât și de către toți cei din echipa de producție.

Citește și: Jurnal de Asia, episodul 20. Iordania a fost o aventură frumoasă, dar extrem de periculoasă pentru cei din echipa de producție

Drumul Împăraților a ajuns la final și și-a desemnat câștigătorii, dar amintirile au fost și vor rămâne cel mai prețios „nestemat” din cufărul celor din Asia Express.

Urmărește clipul video de mai sus din episodul 22 din Jurnal de Asia ca să descoperi cum s-a filmat în Israel finala Asia Express, de la Antena 1

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranumit Drumul Împăraților și le-a dus pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, i-a coordonat și le-a fost alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților au fost Oase și Marius Damian, cei care au adus telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" a adus episoade exclusive pe a1.ro și AntenaPLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe AntenaPLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi au luat la puricat evenimentele și aventurile din show.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x