Jurnal de Asia, episodul 3. Alexandra Ungureanu și mama ei, despre cele mai grele provocări: „Am plâns, ne-am perpelit”

Alexandra Ungureanu și mama ei au povestit în cadrul proiectului „Jurnal de Asia” ce sentimente au avut în momentele în care s-au confruntat cu dificultăți.

Alexandra Ungureanu și Anca Ungureanu au acceptat provocarea Asia Express România

Antena 1

Episodul 3 al proiectului Jurnal de Asia, proiect susținut de SuperBet, le-a adus în prim-plan pe Alexandra Ungureanu și Anca Ungureanu, mama artistei.

Anca Ungureanu are 68 de ani și a acceptat provocarea Asia Express, având în vedere că fiica ei consideră că mama sa este persoana în care poate avea cea mai multă încredere. „Mama e omul în care eu am cea mai multă încredere. Cred că va fi mai ușor lângă ea. Mă sperie faptul că mergem în necunoscut”, spunea Alexandra Ungureanu înainte de plecarea în competiție.

Una dintre greutățile principale cu care s-au confruntat cele două a fost autostopul și munca de convingere a oamenilor care le-au ajutat, sau nu.

„Am plâns, ne-am perpelit ne-am și panicat, cine ne-a pus? Plânse, panicate. Dacă aș fi plecat la Asia Express fără ea, cred că mi-ar fi fost aproape imposibil”, a spus Alexandra Ungureanu, despre experienția Asia Express.

Lipsa de confort nu a reprezentat o greutate radicală pentru cele două, însă Alexandra Ungureanu spune că a simțit umilință când oamenii au tratat-o cu refuz și ignoranță.

„Aș sta cu rucsacul ăla sub cap și pe o bancă, dacă sunt obosită chiar dorm. În general oamenii simpli și care nu au lucruri materiale de oferit vin în întâmpinarea noastră și ne oferă mult mai mult”, a precizat Alexandra Ungureanu.

Citește și: Jurnal de Asia, episodul 2. Connect-R și Shift, dezvăluiri din culise: „Vă spun sincer că am vrut să renunț”

Alexandra și Anca Ungureanu, în Asia Express: „Realitatea întrece cu mult ceea ce vedem noi la televizor relaxați”

Alexandra Ungureanu a mărturisit că nu a mai făcut niciodată autostopul și nici nu a luat persoane la autostop. Cele mai grele momente pentru Alexandra Ungureanu au fost cele în care s-a simțit umilită:

„Am simțit aproape umilință și pierderea demnității în momentul în care ești disperat și el te tratează ca pe ultimul gunoi de pe stradă. Ești închis, blocat, îți vine să plângi, să te pui pe stradă și să zici că n-ai cum să fi ajuns aici”, a spus artista.

Alexandra Ungureanu și mama ei spun că Asia Express este experiența vieții lor, iar faptul că fac parte din viața oamenilor de alte culturi, le frapează.

Citește și: Jurnal de Asia Express. Cum arată și ce fac cele nouă perechi de concurenți după primele misiuni pe Drumul Împăraților

„Realitatea întrece cu mult ceea ce vedem noi la televizor relaxați”, a precizat Anca Ungureanu, referindu-se la provocările pe care le-a avut de îndeplinit.

Alexandra Ungureanu și mama ei își doresc să simte gustul victoriei și să câștige Asia Express, Durmul Împăraților.

„Ce cred că și-ar dori mama mai mult decât să câștige Asia Express? Să mă întorc din Asia Express măritată”, a spus Alexandra Ungureanu râzând.

Cine sunt concurenții din Asia Express, Drumul Împăraților

Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele nouă perechi dornice de aventură și adrenalină. Drumul Împăraților trece prin Turcia, Georgia, Azerbaijan și continua cu două destinații surpriză. Telespectatorii și fanii reality-show-ului de la Antena 1 sunt în permanență ținuți la curent cu ce se întâmplă acolo atât pe TV, cât și în online, pe a1.ro, în secțiunea Jurnal de Asia și pe conturile de socializare ale emisiunii.

Sezonul 4 Asia Express este prezentat de Irina Fodor.

Ultimele știri