Jurnal de Asia Express. Cum arată și ce fac cele nouă perechi de concurenți după primele misiuni pe Drumul Împăraților

Concurenții din Asia Express, sezonul 4, au dat piept cu realitatea experienței asiatice. Ceea ce au văzut până să pășească pe Drumul Împăraților nu este nici pe departe un sfert din ce înseamnă să lupți cu adevărat într-o misiune. Nu o spunem noi, ci ei! Iată primele impresii ale concurenților.

Asia Express - Drumul Împăraților

Antena 1/Asia Express

În "Jurnal de călătorie - Asia Express", urmăritorii vor putea vedea cum se descurcă și ce fac vedetele în misiuni, dar și care sunt impresiile după o doză mult prea mare de adrenalină.

Primele curse i-au luat deja prin surprindere, iar experineța Aisa Express abia a început! Se anunță un sezon cu mult neprevăzut, provocări noi, situații inedite și vedete dispuse să treacă peste toate obstacolele pentru a câștiga amuleta supremă.

După zeci de planuri și strategii făcute acasă, cele nouă perechi au fost puse față în față cu ce înseamnă Asia Express, dincolo de ecrane: “Ce am văzut noi acasă nu are nicio legătură cu ce se întâmplă aici”, mărturisește Shift.

Citește și: Cum arată micul dejun servit de Irina Fodor în Asia Express - Drumul Împăraților. Filmările pentru sezonul 4 au început

Experineța pe Drumul Împăraților nu a fost perceptă ușor nici de Andrana Trandafir, care a plecat în aventura vieții alături de fiica sa, Maria Speranța: “Eu nu am crezut că va fi atât de greu", spune artista.

Mihai Petre, deși obișnuit cu efortul fizic, se pare că Asia Express îl pune la grele încercări și, mai ales, îi testează răbdarea: “Nu credeam că pot fi atât de disperat”, declară Mihai Petre.

Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele nouă perechi dornice de aventură și adrenalină.

Misiuni dificile în Asia Express - sezonul 4, cel mai dur reality show din România

Surorile Buble sunt încântate de experiența pe care o trăiesc, însă uimirea și adrenalina le copleșesc: "În unele situații chiar nu ne așteptam să ajungem", spune Lidia Buble.

Însă, cui nu-i place adrenalina? Mihai Petre trăiește experiența asiatică "intens" și se bucură că trece prin misiuni alături de soția sa, Elwira. Desigur, situațile sunt cameleonice în Asia Express, iar plimbatul până la destinație depinde de ceea ce nimerești pe drum: "Am mers din remorcă în portbagaj", povestește Mihai Petre.

Citește și: Asia Express 2021. Cum arată echipa din spatele camerelor de filmat, care alearga pe Drumul Împăraților alături de concurenți

Una dintre cele mai mari provocări este că trebuie să care în spate un rucsac de 17 kg indiferent de situație: "E greu! Gândiți-vă că cel mai ușor rucsac, să zic așa, are în jur de 17 kg. E super dificil", spune Connect-R

Asia Express, cel mai dur reality show din România este gata să dea startul unui nou sezon. Nouă perechi de vedete au început aventura vieții lor pe Drumul Împăraților. Cursa a pornit din Turcia, va continua cu Georgia, Azerbaidjan și alte destinații surpriză.

Citește și: Asia Express 2021. Irina Fodor nu le va spune concurenților "simpaticilor".Dezvăluiri despre pregătirile pentru Drumul Împăraților

Filmările pentru cel de-al patrulea sezon Asia Express – Drumul Împăraților au început! Telespectatorii și fanii reality-show-ului de la Antena 1 vor fi în permanență ținuți la curent cu ce se întâmplă acolo atât pe TV, cât și în online, pe a1.ro, în secțiunea Jurnal de Asia și pe conturile de socializare ale emisiunii.

Ultimele știri