Jurnal de Asia, episodul 2. Connect-R și Shift, dezvăluiri din culise: „Vă spun sincer că am vrut să renunț”

În al doilea episod de „Jurnal de Asia Express”, Connect-R și Shift au făcut dezvăluiri despre experiența lor în competiție.

Connect-R și Shift au povestit cum se descurcă în Asia Express

Antena 1

Connect-R și Shift au povestit în al doilea episod de „Jurnal de Asia Express” că experiența competiției a venit cu provocări la care nu s-ar fi așteptat. Connect-R a mărturisit că rucsacii pe care îi poartă în spate cântăresc cel puțin 17 kilograme.

Connect-R și Shift au mărturisit că se cunosc de 15 ani și au pornit în competiție cu gândul de a câștiga Asia Express, Drumul Împăraților. Inițial considerau că le-ar fi imposibil să nu se descurce, însă când au dat piept cu greutățile competiției, entuziasmul le-a cam pierit.

„O să iau cu mine o poză cu Hagi și asta sigur o să mă ajute la autostop. E imposibil să nu ne înțelegem cu ei. Avem speranță că în unele seri vom găsi chiar și o pensiune sau un hotel la care să stăm. ”, erau gândurile celor doi artiști, înainte de a porni în competiție.

Citește și: Jurnal de Asia Express, episdoul 1. Cum arată și ce fac cele nouă perechi de concurenți după primele misiuni pe Drumul Împăraților

Connect-R și Shift: „Asia Express e mult mai pe bune decât credeam chiar și noi”

Pe măsură ce s-au confruntat cu provocările competiției și-au dat seama că pe lângă efortul fizic pe care trebuie să-l depună, au de-a face și cu dificultăți pe plan psihologic și relațional. Connect-R și Shift au descoperit că turcii nu vorbesc engleză și le este destul de dificil să-i convingă să-i ia în mașinile lor, la autostop.

Citește și: Ce fetițe frumoase au lăsat acasă concurenții Mihai Petre și Connect-r de la Asia Express, sezonul 4

„N-avem noi condiție fizică, dar pe psihic stăm foarte bine. Autostopul e greu. Vine presiunea psihologică. Confortul de acasă s-a dus. Ne îngrijorăm un pic mai mult când vedem că nu ne ia nimeni la autostop, când vedem că ne primește lumea greu la cazare, că nu vorbește nimeni”, au declarat Connect-R și Shift.

Connect-R a declarat că s-a simțit nevoit să-și arunce câteva dintre lucrurile pe care le-a luat de acasă, pentru a-și ușura rucsacul. Cei doi artiști au mărturisit că au decis să se numească „Echipa Gambă”, întrucât, mergând mult, și-au mărit și mușchii gambei:

„Facem în jur de 10-15 kilometri. Chiar nu e ușor și vă spun sincer că eu am vrut să renunț”, a spus Connect-R.

„Asia Express e mult mai pe bune decât credeam chiar și noi”, a conchis Shift.

Cine sunt concurenții din Asia Express, Drumul Împăraților

Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele nouă perechi dornice de aventură și adrenalină. Drumul Împăraților trece prin Turcia, Georgia, Azerbaijan și continua cu două destinații surpriză. Telespectatorii și fanii reality-show-ului de la Antena 1 sunt în permanență ținuți la curent cu ce se întâmplă acolo atât pe TV, cât și în online, pe a1.ro, în secțiunea Jurnal de Asia și pe conturile de socializare ale emisiunii.

Sezonul 4 Asia Express este prezentat de Irina Fodor.

Ultimele știri