Răzvan Fodor, mesaj de dor pentru soția plecată să filmeze Asia Express: „Suntem terminați fără tine”

Răzvan Fodor simte dorul soției sale și nu se mai ascunde să o spună și în mediul online. Plecarea Irinei Fodor în Asia Express, în rolul de prezentatoare a emisiunii a lăsat un gol care se resimte puternic în familia lor.

Răzvan Fodor, fotografie alături de soția sa, Irina.

Instagram

Prezentatorul emisiunii Burlacul de la Antena 1 a publicat o filmare pe rețelele de socializare și a explicat cât de dor îi este și lui, dar și celorlalți membri ai casei, de Irina.

Răzvan Fodor, mesaj de dor pentru soția plecată să filmeze Asia Express

Irina Fodor a plecat în urmă cu doar câteva zile în Turcia, pentru a filma noul sezon Asia Express, dar a lăsat acasă persoane dragi care îi duc dorul. Răzvan și-a arătat sentimentul pe rețelele de socializare, unde a publicat o filmare cu patrupedul familiei de care are acum grijă în totalitate.

Filmulețul a atras multe reacții din partea internauților, iar răspunsul soției sale nu a întârziat să apară.

”Irina, nu vreau să pun presiune, dar noi suntem cam terminați fără tine...”, a scris prezentatorul tv, în dreptul clipului postat pe Instagram.

„Uoof, Fodorică, ce îmi faci tu mie cu filmările astea”, a fost replica venită din partea Irinei Fodor.

Citește și: Cum arată micul dejun servit de Irina Fodor în Asia Express - Drumul Împăraților. Filmările pentru sezonul 4 au început

Cei doi au împreună o fetiță în vârstă de 10 ani, care a venit pe lume la scurt timp după ce aceștia s-au căsătorit. Sunt o familie frumoasă și împlinită din toate punctele de vedere, iar acest lucru se poate citi ușor de pe zâmbetele lor.

Răzvan și Irina Fodor s-au căsătorit în 2010, după trei ani de relație. Irina avea doar 19 ani atunci când s-au cunoscut. Cu siguranță, între ei a fost dragoste la prima vedere, Irina reușind să acopere un gol lăsat de despărțirea de Catrinel Menghia. În 2011 s-a născut Diana, fetița celor doi.

Irina este noua prezentatoare a sezonului 4 „Asia Express - Drumul Împăraților”, emisiune difuzată de Antena 1. Irina Fodor va prelua coordonarea celor 9 perechi de vedete, care vor pleca în aventura vieții lor.

„Când producătorii m-au întrebat dacă vreau să merg în Asia Express, recunosc, m-am uitat un pic peste umăr, să văd dacă nu cumva vorbesc cu cineva din spatele meu. Nu mă gândeam că după Chefi la Cuțite va urma atât de repede un alt proiect. Apoi, când mi-am dat seama că întrebarea îmi e direct adresată, mi s-au înmuiat genunchii. Am plecat năucă după discuția asta, cu promisiunea că a doua zi dau un răspuns ferm. În mașină, în prima intersecție, mi-au dat lacrimile. Nici nu știu de ce: de bucurie că mi se întâmplă mie sau de tristețe că plec două luni departe de copil, de soț și de toată familia. Recunosc, îmi e teamă de necunoscut, de amploarea competiției, de provocările care ne așteaptă acolo, dar, pe de altă parte, când auzi povești de la foști concurenți - iar eu am unul chiar în casă, îți dorești să faci și tu parte din experiența asta, care îi marchează pe toți cei care au trăit-o", povestea Irina Fodor.

Cine este Irina Fodor, soția lui Răzvan

Originară din Buzău, Irina a venit în Capitală pentru a urma cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității din București. A fost inițial reporter, apoi prezentator la „Poveștiri adevărate” și, în anii ce au urmat, a făcut parte dintr-o companie cunoscută de broadcasting. Irina și Răzvan Fodor s-au cunoscut în 2007 și au împreună o fetiță.

Citește și: Irina Fodor, primele imagini din Asia Express - Drumul Împăraților. Cum arată ceremonia care deschide drumul experienței asiatice

Emisiunea Asia Express revine din nou pe micile ecrane la Antena 1. Regulile pentru concurenți rămân aceleași. Aceștia vor trebui să se descurce cu un dolar pe zi și să își găsească singuri cazare și mâncare. Miza jocului este premiul în valoare de 30.000 de euro. Traseul va porni din Turcia, va continua spre Georgia și Azerbaijan, urmând ca destinațiile următoare să fie dezvăluite ulterior.

Ultimele știri