A început Asia Express, sezonul 3. Vedetele au plecat pe Drumul Comorilor. Cu ce situații-limită s-au confruntat: ”Nu e plăcut ce se întâmplă aici!”

”Începe Asia Express!” este replica celebră rostită de Gina Pistol, iar în această seară, la Antena 1, s-a auzit din nou. Doamnelor și domnilor, adolescenți și prichindei, așteptarea a luat sfârșit. Asia Express, sezonul trei, a început, iar nou cupluri de vedete de au plecat pe Drumul Comorilor. 

Prima ediție din Asia Express, sezonul trei, a început la antena 1, iar cele nouă echipe aliniate la linia de start sunt formate din: chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh.

Aceștia vor porni într-o aventură uluitoare, pe teritoriile a două țări, Filipine și Taiwan, după cum a anunțat Gina Pistol: ”Anul acesta suntem pe inelul de foc al Pacificului, o aventură uimitoare pe Drumul Comorilor, un traseu enigmanitc peste mii de insule, peste mări și țări, pe teritoriile a două țări, Filipine și Taiwan.”

Cum a început aventura pentru cele nouă cupluri și care au fost obstacolele pe care le-au înfruntat aceștia, vezi în clipul de mai sus!

Ultimele știri