Antena Căutare

Adda și Cătălin au dat marea lovitură, la Asia Express! Se pregătesc de plecare? „Banii merg la nevastă”

În Asia Express sezonul 3, episodul 22, concurentii continuă căutarea de monede, ascunse în săculeți, prin diferite locații!

Misiunile devin parcă tot mai grele în sezonul 3 al emisiunii Asia Express. De data aceasta, concurenții s-au ambiționat și mai tare, căci miza e una uriașă!

Vedetele din sezonul 3 al emisiunii Asia Express trebuie să caute comori cu monede, ce îi vor ajuta să își securizeze locul în joc.

Cuplul care strânge cele mai multe monede până la finalul etapei va fi și cel care va avea biletele de avion asigurate spre Taiwan, în vreme ce alte cinci echipe se vor lupta într-o cursă decisivă pentru o ultimă șansă de calificare!

Adda și Cătălin au dat marea lovitură, la Asia Express! Se pregătesc de plecare? „Banii merg la nevastă”

Adda și Cătălin la Asia Express, sezonul 3

Adda și Cătălin la Asia Express, sezonul 3

Așadar, emoțiile sunt mari, iar fiecare echipă încearcă să dea tot ce are mai bun pentru a aduna cât mai multe monede. Acesta a fost și momentul în care Adda a dezvăluit, indirect, care sunt regulile acasă la ea:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum s-au descurcat ceilalți concurenți? Află totul urmărind materialul video de mai sus din sezonul 3 al emisiunii Asia Express!

Răzvan Fodor și Sorin Bontea de la Asia Express au găsit o gazdă, dar apoi a început coșmarul! „Ăștia de aici sunt pe in... Aruncatul cu papucul, proba la care Alex Abagiu și Radu Vlăduț au făcut spectacol! Frații Ristei, înfrângere dureroasă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x