Antena Căutare

Desertul tradițional filipinez, o ”ciorbă de gheață”! Concurenții de la Asia Express au fost oripilați: ”Mi-e rău, mă doare capul!” 

Seara a continuat la Asia Express cu o nouă provocare pentru concurenți, care au fost puși să mănânce un bol plin cu un desert tradițional filipinez, însă n-a fost deloc pe placul lor. 

”Toată gheața din lume era acolo.”, a spus Ștefania, în timp ce Speak s-a arătat șocat: ”Doamne, Maica Domnului, mă doare capul!”

Alina Ceaușan, în schimb, a încercat să explice ce se afla în bolul respectiv: ”Desertul ăla avea bucăți de ananas, banană, inghețată de ube, boabe de tapioca și un jeleu verde, oribil.”, a spus ea.

Vezi și: ”Mi-a dat sângele pe nas!” Jocul pentru amuletă a fost greu, dar Ștefania și Speak au învins: ”M-am bucurat pentru bănuți!”

Cine a reușit să termine bolul cu desertul ”ciorbă”, află în clipul de mai sus!

”Mi-a dat sângele pe nas!” Jocul pentru amuletă a fost greu, dar Ștefania și Speak au învins: ”M-am bucurat pentru bănuț... Alex Abagiu şi Radu Vlăduţ s-au răzbunat, în sfârșit: ”E cea mai slabă echipă. Merită asta!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x