Antena Căutare

Adda și Cătălin au părăsit Asia Express, sezonul 3! Două echipe luptă acum în marea finală

Adda și Cătălin au părăsit Asia Express, sezonul 3! Cel mai așteptat moment din ediția 35 și-a ales cele două echipe finaliste!

După ce au ajuns la punctul de întâlnire unde i-a așteptat Gina Pistol, concurenții au aflat că urmează să afle care sunt echipele care intră în marea finală a emisiunii Asia Express, sezonul 3.

ADDA ȘI CĂTĂLIN AU PĂRĂSIT ASIA EXPRESS, SEZONUL 3

Prima echipă care se salvează de la eliminare și care are locul asigurat în finală este cea formată din Speak și Ștefania.

citește și: Speak și Ștefania au intrat în vorbă cu o fată și au trăit cea mai bizară coincidență, la Asia Express! „Nu-mi venea să cred ce trăiesc”

La ultima misiune, Sorin Bontea și Răzvan Fodor s-au clasat pe ultimul loc, așa că aceștia au primit o cutie de lemn, în care stă ascuns un verdict important!

Adda și Cătălin au părăsit Asia Express, sezonul 3! Două echipe luptă acum în marea finală

Concurenții din ediția 35 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express

Concurenții au aflat cine intră în marea finală Asia Express, sezonul 3

citește și: Nu și-a mai stăpânit lacrimile! Gina Pistol a plâns în hohote la Asia Express! Adda și Cătălin au primit cutia cu verdictul

Când Adda și Cătălin au deschis cutia, vestea a fost una neașteptată: moneda a fost roșie, așa că cei doi au părăsit competiția Asia Express, sezonul 3.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 3 al emisiunii Asia Express ca să vezi ce a urmat

Speak s-a prăbușit la pământ! L-au lăsat puterile la propriu, după misiunea de la Asia Express... Cele mai amuzante faze cu Adda și Cătălin de la Asia Express! Cuplul a făcut o dezvăluire neașteptată! „Condoleanțe, ce ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x