Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Nu și-a mai stăpânit lacrimile! Gina Pistol a plâns în hohote la Asia Express! Adda și Cătălin au primit cutia cu verdictul

În ediția 35 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express, Gina Pistol nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în plâns.

Ana Morodan și alți apropiați ai frumoasei prezentatoare i-au transmis urări speciale, cu ocazia zilei sale de naștere. A fost un moment cu adevărat special, ce a emoționat pe toată lumea.

„Dacă am putea i-am face un tort, cu toate că ne-a necăjit pe tot parcursul Asia Express”, a dezvăluit Sorin Bontea.

GINA PISTOL A PLÂNS LA ASIA EXPRESS

Chiar dacă i-a chinuit pe concurenții din sezonul 3 al emisiunii Asia Express cu tot felul de misiuni dificile și cu sarcini desprinse parcă dintr-un film de acțiune, Gina Pistol a cucerit inimile tuturor și iată că această iubire s-a întors sub forma unei surprize, de ziua ei!

citește și: „I-a dat cu eroare 404!”. Adda și Cătălin Rizea i-au dat șah mat unui psiholog, în „Asia Express”! Cântăreața, moment special, la pian! VIDEO

La văzul imaginilor venite din partea prietenilor, vedeta nu și-a mai putut stăpâni lacrimile.

Nu și-a mai stăpânit lacrimile! Gina Pistol a plâns în hohote la Asia Express! Adda și Cătălin au primit cutia cu verdictul

Gina Pistol a plâns în hohote la Asia Express

„Sper că sunt frumoasă când plâng. Vă mulțumesc frumos”, a spus Gina Pistol printre zecile de lacrimi de emoție ce i-au curs pe obraz.

Și fiindcă „Asia Express continuă”, simpaticii au primit noi detalii importante! Deoarece s-au descurcat cel mai bine la proba anterioară, Răzvan Fodor și Sorin Bontea sunt ceva mai liniștiți decât ceilalți concurenți rămași în competiția Asia Express, sezonul 3. Adda și Cătălin au primit cutia în care se află verdictul ce le poate influența cursa radical!

citește și: „Fă pe sfânta tu, că ești tu martiră!”. Cătălin Rizea și-a pierdut răbdarea cu Adda, aproape de finala „Asia Express”! Concurenții au separat crabi, în funcție de sex - VIDEO

„Întotdeauna v-am oferit mai multe opțiuni, întotdeauna v-am dat mai multe șanse. Acum începe penultima zi și mă emoționez la gândul că totul se va termina. Dar în același timp sunt curioasă cum se va termina totul. Veți vedea cum arată capătul acestei aventuri și trebuie să începem! Vă doresc foarte mult succes! Prima misiunea a zilei vă pune să faceți recensământul”, a anunțat Gina Pistol.

De data aceasta, concurenţii din Asia Express au fost nevoiţi să convingă 20 de oameni să îi urmeze pentru a-i aduna într-un pătrăţel! Sarcina nu e una ușoară, dar miza e uriașă!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 3 al emisiunii Asia Express ca să vezi ce au făcut concurenții rămași în competiție!

CONECTEAZA-TE CU ASIA EXPRESS
Subscribe pe
👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Asia Express

🌴 🌊 Urmărește Asia Express Sezonul 3 pe 👉 AntenaPlay Ediții integrale, fără pauze publicitare > https://s.a1.ro/jQc6CQW

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video