Antena Căutare

„E grea viața cu ea. Jur!”. Adda și-a disperat soțul, în „Asia Express”, sezonul 3. Când l-a întrebat dacă o iubește, a avut parte de o mare surpriză! VIDEO

Asia Express, episodul 27. La noua probă pe care concurenții rămași în „Asia Express”, sezonul 3, Adda a apărut că l-a disperat pe soțul ei, Cătălin Rizea, care, de altfel, a „jurat” că viața cu ea este grea.

Concurenții au primit două cartonașe cu câte un zeu. Apoi, au trebuit să le găsească statuile, pe un pod din fața muzeului Chimei din Taiwan. Ulterior, vedetele au trebuit să scrie numele, în chineză, ale acestor zei – unul pe o hârtie normală, altul cu o pensulă uriașă, pe o planșă mare.

Adda a stricat o planșă, certându-se din nou cu soțul ei, Cătălin Rizea, care i-a atras atenția că planșele erau numărate.

„E grea viața cu ea. Mă jur!”, a spus Cătălin Rizea. „Eu n-am soț! Am o soacră aici lângă mine”, s-a răzbunat Adda, care a avut parte de o mare surpriză, când și-a întrebat soțul dacă o iubește.

„Băi, ești prost? Nu vorbesc în chineză! Am față de chinez?”. Speak, răbufnire colosală, la autostop, în Taiwan! Carmen Grebenișan și Alina Ceușan, oprite de poliție! „Dă-i pace!” VIDEO

Asia Express, sezonul 3, episodul 27, VIDEO complet pe Youtube

Nici în echipa formată din Alex Abagiu și Radu Vlăduț atmosfera nu a fost prea liniștită.

„Mi se părea halucinant cum nu reușește să rețină niște lucruri super simple!”, a spus Alex Abagiu. „Mi s-a blocat mintea”, a recunoscut Radu Vlăduț.

Ceartă uriașă între Alex Abagiu și coechipierul lui! Radu Vlăduț a trântit o sticlă cu apă, în fața unui localnic! „Lasă, băiete, că puteai să faci asta și pe traseu!” - VIDEO

Alex Abagiu și-a scos o șosetă, ca să o folosească drept pensulă, pentru că el și Radu Vlăduț au uitat pensulele într-o altă destinație.

Speak și Ștefania, însă, s-au hotărât să se distreze. „Cel mai greu a fost de ținut minte literele alea, pentru că deja eram epuizați”, au precizat ei. Urmăriți clipul de mai sus din „Asia Express”, sezonul 3!

Asia Express, sezonul 3 - Drumul Comorilor - rezumat episodul 26

Asia Express, sezonul 3 - Drumul Comorilor s-a clasat luni, 6 aprilie, cu episodul 26, ca lider de piață pe toate categoriile de public.

Asia Express, cel mai dur reality-show, a ținut în fața televizoarelor aproape 2.200.000 de telespectatori la nivel național, în minutul de maximă audiență, de la 21:11. În intervalul orar în care a fost difuzată emisiunea, 20:25 – 23:36, Asia Express a fost lider de piaţã la nivelul tututor categoriilor de public.

Asia Express - sezonul 3. Retrăiește toate momentele tari!

Asia Express, sezonul 3 - Drumul Comorilor a fost lider de audiență și la nivelul întregii țări cu o medie de 9,8 puncte de rating și 21 cota de piață, în vreme ce Pro TV se clasa din nou pe poziţia secundã cu o medie de 8 puncte de rating și 17,3% cota de piață.

Asia Express, sezonul 3, episodul 26, VIDEO integral pe Youtube

Asia Express, episodul 26, a adus noi provocări pentru vedetele emisiunii. Pe 6 aprilie, Sorin Bontea, Răzvan Fodor, Speak, Ștefania, Alexandru Abagiu și Radu au fost cele 3 echipe ce s-au calificat la o experiență senzațională- un joc de amuletă construit după specificul operei taiwaneze.

Asia Express, sezonul 3, cele mai importante momente

Vedetele Asia Express au fost nevoite ca într-o singură noapte să învețe o scenetă de teatru în chineză, combinată cu dansuri și acrobații, pe care să o interpreteze mai apoi în fața unui public. ”Text? Nimic. Linie melodică? Nimic. Acest spectacol va fi un dezastru de proporții uriașe!”, au spus Speak și Ștefania când au realizat complexitatea probei. Cea mai savuroasă amuletă de până acum i-a provocat pe concurenți să se autodepășească, iar jocul de teatru actoricesc a fost câștigat în cele din urmă de Sorin Bontea și Răzvan Fodor: ”Hai să nu ne mai băgăm la amulete, Bontea!”, a spus Răzvan Fodor amuzat.

Asia Express, sezonul 3, înregistrare video online, pe AntenaPlay.ro.

Ceartă uriașă între Alex Abagiu și coechipierul lui! Radu Vlăduț a trântit o sticlă cu apă, în fața unui localnic! „Lasă... „I-am adus puricei de iarbă! Am fost ca verișorii de la țară!”. Speak şi Ştefania s-au plimbat, plini de tuș, cu o mașin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x