Antena Căutare

„Băi, ești prost? Nu vorbesc în chineză! Am față de chinez?”. Speak, răbufnire colosală, la autostop, în Taiwan! Carmen Grebenișan și Alina Ceușan, oprite de poliție! „Dă-i pace!” VIDEO

Speak a răbufnit în Taiwan, când a întâmpinat probleme mari, la fel ca alți concurenți, la autostop, în sezonul 3 din „Asia Express”. Carmen Grebenișan și Alina Ceușan au fost oprite de poliție.

„Băi, ești prost la cap? Nu vorbesc în chineză! Dar am față de chinez? Să mori tu că ai așteptări de la mine să vorbesc în chineză!”, a spus Speak, enervat la culme.

„Am mai avut genul acesta de răbufnire în Filipine, când oamenii stăteau, erau curioși, dar nu știau cum să ne zică «nu». Dacă tot te-ai oprit să stai de vorbă cu noi, spune «da» sau «nu», nu căuta scuze pentru un refuz”, a clarificat Speak.

La dificultatea concurenților de a opri o mașină care să îi ducă la următoarea destinație, pe „Drumul Comorilor”, a contribuit și „bagajul” pe care aceștia l-au primit de la Gina Pistol.

„Cum să te ia în maşină cu o bidinea de trei metri? Eu dacă aș vedea pe cineva așa, aș aștepta să îl văd lângă o baltă și aș trece cu mașina tare pe lângă”, a spus și Răzvan Fodor, făcându-l pe coechipierul său, chef Sorin Bontea, să râdă.

Asia Express - Drumul Comorilor, lider detaşat de audienţã! Speak și Ștefania au câștigat un avantaj important

Carmen Grebenișan și Alina Ceușan au fost oprite de poliție! Se pare că au făcut prea multă zarvă!

„Oamenii ăștia cred că n-au simțul umorului!”, a spus Carmen Grebenișan. „Dă-i pace!”, a spus și Alina Ceușan, în stilul caracteristic.

Urmăriți clipul de mai sus din „Asia Express”, sezonul 3!

Asia Express- Drumul Comorilor, lider detaşat de audienţã! Speak și Ștefania au câștigat un avantaj important... Ceartă uriașă între Alex Abagiu și coechipierul lui! Radu Vlăduț a trântit o sticlă cu apă, în fața unui localnic! „Lasă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x