Antena Căutare

Adrian Nartea de la Asia Express și soția sa au fost la un pas să divorțeze. Cum au reușit cei doi să își salveze mariajul

Adi Nartea a vorbit într-un interviu despre momentele de cumpănă din căsnicia sa. Iată mai jos ce a dezvăluit concurentul Asia Express!

Galerie
Adrian Nartea de la Asia Express și soția sa au fost la un pas să divorțeze. Cum au reușit cei doi să își salveze mariajul | Captură Instagram

Adrian Nartea de la Asia Express și soția lui, Alina, trăiesc de 14 ani o adevărată poveste de dragoste. Au două fete împreună și o căsnicie frumoasă, însă până să vină pe lume Petra, mezina lor, în 2021, aceștia au fost la un pas să se despartă. Iată cum au reușit să își salveze mariajul!

Citește și: Asia Express, sezon 7. A doua echipă care părăsește emisiunea. Ce concurenți se vor întoarce în România

Adi Nartea de la Asia Express, despre cum a reușit să își salveze mariajul cu soția sa

Într-un interviu exclusiv pentru Revista Viva, Adrian Nartea a oferit detalii din mariajul său cu Alina, femeia care l-a făcut tatăl a două fetițe superbe.

Articolul continuă după reclamă

„Ca în orice cuplu, sunt perioade și perioade în care lucrurile nu merg ca pe roze. Nici noi nu suntem scutiți de perioade din astea. Perioade în care eu sunt mult plecat de acasă, cu foarte multă energie și concentrare îndreptate către sfera profesională și, implicit, fără energie și concentrare îndreptate către familie. Și, bineînțeles, neajunsuri neexplicate și neexprimate din lipsă de timp și comunicare și de partea cealal-tă.

Automat, se ajunge la o desincronizare. Important este să identifici și să îți dai seama ceea ce ești și mai ales ce-ți dorești de la viitorul tău. Și cu lucrurile astea deschise, pe masă, sigur se ajunge la o soluție. Cine crede că o căsnicie este precum cele din filmele de la Hollywood este un visător. O căsnicie implică muncă, implicare, asumare. Și faptul că orice nevoie și dorință ai avea față de partener este exact ceea ce nu poți tu oferi. Da, este încâlcită ideea asta, dar, odată ce îți dai seama de ea, deja ai făcut un pas spre a fi mai bine”, a declarat Adi Nartea pentru sursa citată.

Pentru a-și salva căsnicia, Adi Nartea și soția sa au apelat la terapia de cuplu. De asemenea, venirea pe lume a mezinei a schimbat complet traiectoria relației lor.

„Evident că a ajutat. Să-ți exprimi doleanțele și tot ceea ce simți față de partener în fața cuiva îţi oferă şansa să îţi dai seama cât de orbit de durere poți să fii. Iar durerea să nu vină de la partener, ci din alte părţi, şi tu să proiectezi acasă. Să te trezești la realitate, să îţi dai seama că varianta ta de poveste este doar jumătate din toată povestea, să reuşești să asculți şi să lași durerea şi supărarea deoparte, să poți să te înțelegi, indiferent care ar fi soluția finală, de asta ai nevoie de terapie de cuplu. Noi am avut norocul că ne-a lovit criza odată cu pandemia şi, cumva, am fost forţaţi să ne reglăm mai bine, iar asta ne-a ajutat”, a mai adăugat concurentul de pe Drumul Zeilor pentru Revista Viva.

„Cumva, Petra a apărut după ce s-a încheiat, să îi spun aşa, perioada de criză. A fost ca o încununare a împăcării şi a fost cu bucurie din toate părţile şi asumarea unui nou drum”, a mai transmis Adi Nartea pentru sursa citată.

Citește și: Asia Express, sezon 7. Aptitudinea neașteptată pe care o are Adi Nartea. Lui Cosmin Vîjeu nu i-a venit să creadă când l-a auzit

Asia Express, lider de audiență. Andrei Ursu și Vlad Condurache au părăsit Drumul Zeilor la finalul etapei a treia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x