Antena Căutare

Au aruncat cu sulița ca băștinașii! Alexandru Abagiu de la Asia Express, captivat de toiagul cu craniu: „Are gust de om, ce să zic”

Una dintre probele serii îi provoacă pe concurenţii din ediția 20 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express să folosească sulița și să arunce cu ea spre o țintă fixată pentru a aduna16 puncte.

Misiunea de la Asia Express nu este deloc ușoară, căci echipele trebuie să își calculeze atent mișcările pentru a nu depăși punctajul cerut, căci doar așa vor primi următorul indiciu.

citește și: Concurenții de la Asia Express au trăit emoții uriașe în costumele Ifugao! „Te trage, te leagă la zonele intime”

Lia Bugnar a dat dovadă de mai multă pricepere decât Maria Buză, iar soțul Addei a salvat și de data aceasta situația! Alexandru Abagiu a fost extrem de captivat nu de joc, ci de craniul din vârful unui toiag Ifugao, ce părea uman!

Au aruncat cu sulița ca băștinașii! Alexandru Abagiu de la Asia Express, captivat de toiagul cu craniu: „Are gust de om, ce să zic”

Concurenții de la Asia Express au aruncat cu sulița la țintă

Concurenții de la Asia Express au aruncat cu sulița la țintă

citește și: Cursa pe bicicletă a scos-o pe Adda din sărite! Concurenta a cedat psihic: „Mă duc în prima stâncă, să văd dacă ești fericit?!”

Totul s-a petrecut sub atenta supraveghere și îndrumare a unui băștinaș Ifugao, așa că vedetele nu au putut trișa!

Cine s-a descurcat cel mai bine la proba de aruncat cu sulița la țintă? Află totul urmărind materialul video de mai sus din sezonul 3 al emisiunii Asia Express!

Au ajuns vânzători la piața din Filipine! Concurenții din Asia Express au adunat bănuț cu bănuț... Cum arata planta de orez și cum se curăță? Vedetele de la Asia Express au îndurat chinuri uriașe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x