Antena Căutare

Alina Ceușan, apariție irezistibilă de ziua soțului ei! Fosta concurentă de la Asia Express a pozat în costum de baie, în luna a șasea de sarcină

Alina Ceușan, fosta concurentă de la Asia Express, și-a sărbătorit soțul în cadrul unei petreceri restrânse, ce a fost organizată chiar în locuința lor, iar aceasta a fost în centrul atenției. 

Alina Ceușan, apariție irezistibilă de ziua soțului ei! Fosta concurentă de la Asia Express a pozat în costum de baie, în luna a șasea de sarcină Galerie
Alina Ceușan, apariție irezistibilă de ziua soțului ei! Fosta concurentă de la Asia Express a pozat în costum de baie, în luna a șasea de sarcină

Alina Ceușan se pregătește să devină mamă pentru prima oară, iar sâmbătă și-a sărbătorit soțul, pe Raul Tisa, care a împlinit 38 de ani. În timpul petrecerii, însă, ea a purtat un costum de baie minuscul și s-a lăsat fotografiată în timp ce stătea la soare, etalându-și burtica de gravidă.

Alina Ceușan, apariție irezistibilă de ziua soțului ei! Fosta concurentă de la Asia Express a pozat în costum de baie, în luna a șasea de sarcină

Evident, fanii acesteia au reacționat imediat: ”Sarcină ușoară, mămică frumoasă.”/ ”Ce frumos îți stă!”/ ”Arăți minunat!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Alina Ceușan vorbește cu bebelușul ei. Ce mesaj emoționant i-a transmis fosta concurentă de la Asia Express fetiței sale | Video

Alina Ceușan s-a măritat după șapte ani de relație

Cea mai populară bloggeriță din România i-a spus ‘da lui Raul Tișa, hair-stylistul din Cluj de care s-a îndrăgostit în urmă cu șapte ani, în cadrul unei ceremonii impresionante. „Ai venit în viața mea ca o mașină puternică: gălăgioasă și rapidă, dansând pe stradă într-o noapte toridă de vară. M-ai învățat ce sunt viața, iubirea, credința, respectul și apoi cum să mă remarc, cum să deschid o bere cu bricheta, cum să repar bateria mașinii, să îmi plătesc facturile, să plec când e cazul, să îmi asum riscuri, să omor cu bunătate. Acum șapte ani, ai venit în viața mea și n-ai plecat niciodată”, acesta a fost mesajul emoționant pe care Alina Ceușan l-a postat pe Instagram pentru partenerul ei.

Alina Ceuşan, poză cât o mie de cuvinte! Cum arată acum, în a cincea lună de sarcină

Alina Ceușan, însărcinată în luna a șasea

Celebra bloggeriță le-a dat vestea cea mare fanilor la începutul lunii mai, printr-un video în care apar poze cu ea în primele zile de când a aflat că este gravidă, alături de soțul ei, dar și imaginile de la ecografie cu bebelușul. Vedeta este în al nouălea cer, iar acest lucru se poate vedea cu ochiul liber.

„Nu mai este nevoie de alte cuvinte. Pentru a descrie sentimentele, click pe video”, a scris Alina Ceușan în dreptul videoclipului postat pe Instagram.

Antonia și Alina Ceușan, două zeițe ale frumuseții, într-un videoclip extrem de provocator! | VIDEO

Videoclipul postat de Alina Ceușan a adunat peste 300.000 de vizualizări, precum și o serie de felicitări de la colegi de breaslă, de la foștii concurenți Asia Express sau de la simpli internauți.

Alina Ceușan și soțul ei, Raul Țișa, s-au căsătorit în anul 2019, la Castelul Banffy, în Cluj și au avut o petrecere de vis alături de sute de invitați. Însă, înainte de a o duce la altar, Raul a trebuit să o ceară pe blondină de două ori în căsătorie, deoarece aceasta nu a acceptat de prima dată.

Speak și Ștefania, noi declarații după Asia Express: "În trei ani de relaţie, n-am stat o săptămână unul fără celăl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x