Antena Căutare

Ana Baniciu e o adevărată bombă sexy! Concurenta de la „Asia Express” are un trup ce-i bagă pe toți în boală!

Ana Baniciu a demonstrat că este ambițioasă și talentată, dar blonda este și mândra posesoare a unui trup de invidiat, ce încinge gradele în termometre!

Ana Baniciu a demonstrat că este ambițioasă și talentată, dar blonda este și mândra posesoare a unui trup de invidiat, ce încinge gradele în termometre!

Frumoasa blondă care a acceptat provocarea emisiunii „Asia Express” este o fană înfocată a sportului și nu ratează nicio ocazie ca să demonstreze că are un corp de invidiat, cu forme la care visează orice femeie.

Care este secretul ce o ajută pe Ana Baniciu să arate atât de bine?

„Sală fac de aproape cinci ani...E un stil de viață...Mi-a intrat în sânge așa și nu a mai putut să iasă. Evident că mai am perioade în care mai chiulesc de la sală.

Acum este o perioadă super încărcată și nu mai am timp să ajung la sala așa cum mi-aș dori”, a declarat Ana Baniciu.

Urmărește clipul video ca să vezi ce exerciții o ajută pe vedetă să rămână în formă! Sau admir-o pe blondă în galeria foto de mai sus!

Ana Baniciu de la „Asia Express” a dat lovitura cu o piesă pe care o vei cânta iar și iar! „Dar baby, CSF...N-AI CSF”... Vedetele din „Asia Express” ajung în Laos, a doua țară din maratonul de 5000 de kilometri! „Mă simt ca la Arsenie Boca!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x