Antena Căutare

Anevoiosul Drum al Elefantului a început! 18 vedete în cursa Asia Express

A fost o seară pe cinste la Asia Express. Primul contact al celor 18 concurenți cu realitățile dure de care se vor lovi pe tot parcursul drumului către glorie a fost de-a dreptul șocant pentru mulți dintre ei

A fost o seară pe cinste la Asia Express. Primul contact al celor 18 concurenți cu realitățile dure de care se vor lovi pe tot parcursul drumului către glorie a fost de-a dreptul șocant pentru mulți dintre ei. Pe rând Bianca Drăgușanu, Ruby sau Ana Morodan au fost la un pas să renunțe înainte de a da piept cu dificultățile unui reality show incredibil de palpitant!

Prima misiune a celui de-al doilea sezon este una a răbdării și a atenției la detalii, dar și una care va dezvălui o parte din cultura unui popor aparte.

Vedetele au fost nevoite să finiseze o statueta a Zeului Ganesha, supranumit și Zeul Elefant, al cărui cult cunoaște o importanță deosebită în confesiunea Hindu. Mai mult decât atât, concurenții au avut de împletit și o ghirlandă după un model specific celor care sunt aduse ofrandă mult iubitei zeități.

Anevoiosul Drum al Elefantului a început! 18 vedete în cursa Asia Express

În aparență simplă, această probă minuțioasă a testat cât de unite sunt echipele și cât de bine își pot împărți sarcinile eficient, ținând cont de faptul că se află într-un concurs în care orice minut contează: ”Eu trebuie să fiu creierul în competiția asta și nu știu ce e cu mine!”, a cedat Ruby.

Doar primele trei echipe care au îndeplinit proba conform cerințelor și s-au asigurat că statueta și coroana de flori ajung la Gina Pistol intacte s-au vor califica în prima probă a Amuletei, a cărei miză a fost un avantaj uriaș.

Vedetele din cel de-al doilea sezon Asia Express au aflat că stresul misiunilor va fi mai mereu dublat de lipsa mâncării și a transportului. În timp ce Margherita de la Clejani a apelat la bunăvoința trecătorilor pentru a obține puțină mâncare pentru micul dejun, Bianca Drăgușanu și Oana, sora sa, au călătorit într-o remorcă plină cu nuci de cocos: ”Ori mă ia o limuzină de aici, ori nu mai plec!”.

Nici încercările de a găsi cazare nu au fost mai ușoare, iar pentru prima dată, cei optsprezece concurenți Asia Express au înțeles înțelege că în cel mai dur reality show, al momentului confortul nu își are locul.

În finalul episodului de debut al celui de-al doilea sezon Asia Express-Drumul Elefantului, am avut și primii câștigători. Șerban Copoț și Cosmin Seleși au dovedit că formează o echipă ce va avea un cuvânt greu de spus, după ce au izbutit să pună mâna pe premiul de etapă - 100 de euro- și să capete imunitatea mult visată.

Cursa celor 18 vedete pe Drumul Elefantului continuă luni și marți, de la ora 20.00 pe ANtena 1, în cel de-al doilea sezon Asia Express.

Ultimul asalt pentru 100 de euro! Cei dintâi au rămas cei dintâi. Cosmin și Șerban au căpătat imunitatea binefăcătoare!... Jojo, despre prima cursã Asia Express: „Am crezut cã o sã mor!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x