Antena Căutare

Asia Express, 1 noiembrie 2021. Concurenții au făcut schimb de coechipieri. Cum arată formatul noilor echipe din etapa șapte

Concurenții au avut parte de o schimbare majoră în etapa șapte din Asia Express. Irina Fodor i-a anunțat că vor avea ocazia să lupte cot la cot cu cei pe care i-au considerat până acum rivali.

concurenții-asia-express Galerie
Concurenții au avut parte de o schimbare majoră în etapa șapte din Asia Express. | Antena 1

Ediția 27 a sezonului 4 din Asia Express le-a adus o nouă surpriză echipelor de pe Drumul Împăraților. Se pare că traseul din Georgia este presărat cu cele mai neașteptate situații și experiențe de neuitat.

Încă de la primele ore ale dimineții, Irina Fodor a anunțat că Emi și Cuza au câștigat prima Imunitate a etapei șapte, dar și că va face câteva schimbări radicale în cursa din această seară. Se pare că cele cinci echipe rămase în competiție sunt nevoite să își schimbe coechipieri cu un alt concurent pe care îl considerau rival.

Citește și: Mihai și Elwira Petre au o nouă amuletă. Echipele se reconfigurează în Asia Express - Drumul Împăraților diseară, la Antena 1

"Să mă trimită Irina cu Mihai Petre în cursă? Eu nu pot să îmi imaginez așa ceva", a fost replica Lidiei Buble, vizibil surprinsă de situația în care se află.

Cum arată formatul noilor echipe din ediția 27 a sezonului 4 Asia Express - Drumul Împăraților

Vestea că nu vor merge în cursa din această seară alături de colegul cu care au pornit în competiție i-a uimit pe concurenți. Vedetele s-au îngrijorat când au aflat că pot face echipă cu cel mai de temut rival al lor.

La scurt timp după ce au asistat la un dans specific Georgiei, concurenții au fost nevoiți să plece pe traseu alături de noii coechipieri. Cu multe emoții și temeri, participanții și-au luat "inima" în dinți și au pornit spre următoarea misiune.

Formatul noilor echipe din ediția 27 a sezonului 4 Asia Express arată așa: Adriana Trandafir și Patrizia Pagleri fac parte din aceeași echipă, la fel și Maria Speranța și Francesco. Lidia Buble și Elwira Petre vor îndeplini împreună noile probe.

"Doamne, nu m-ai blestemat destul?!", a fost replica Adrianei Trandafir, vizibil amuzată.

Citește și: Asia Express, 31 octombrie 2021. Cum a reacționat Iulia Albu la prima cazare de pe Drumul Împăraților. În ce loc au ajuns echipele

Cosmin Nanaticu a picat în aceeași echipă cu cel mai mare rival al său din competiție, Mihai Petre. Totodată, și Estera Buble s-a ales cu un nou coechipier pe măsura așteptărilor sale, Eliza Natanticu.

"Nu cred! Nu mi-a picat bine!", a spus Mihai Petre.

Cuza și Emi nu vor beneficia de aceste schimbări pentru că au câștigat Imunitatea, fapt care i-a scutit de o nouă cursă contracronometru.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Cei 8 luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 1 noiembrie 2021. Cine a câștigat prima Imunitate din etapa șapte a competiției de pe Drumul Împăraților... Asia Express, 1 noiembrie 2021. Ce echipe s-au calificat la cel de-al doilea Joc de Amuletă din etapa șapte a competiție...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x