Antena Căutare

Asia Express, 31 octombrie 2021. Cum a reacționat Iulia Albu la prima cazare de pe Drumul Împăraților. În ce loc au ajuns echipele

Iulia Albu a avut parte de o zi agitată în Asia Express - Drumul Împăraților, alături de Cosmin și Eliza Natanticu. La finalul probelor, echipele au fost nevoite să își găsească cazare, iar invitata specială din această seară a trăit o experiență de neuitat.

iulia-albu-irina-fodor-asia-express Galerie
Iulia Albu a avut parte de o zi agitată în Asia Express - Drumul Împăraților, alături de Cosmin și Eliza Natanticu. | Antena 1

Prima zi a etapei șapte din Asia Express a fost una plină de surprize pentru cele șase echipe rămase în competiție. Cosmin și Eliza Natanticu au primit o "pedeapsă" din partea Irinei Fodor pentru că au ajuns ultimii în ediția trecută a reality show-ului, având un nou coechipier.

Iulia Vântur a fost cea care i-a urmat îndeaproape pe cei doi concurenți și a trecut alături de ei prin cele mai neașteptate situații. Vedeta a luat inițiativă și a încercat să își ajute colegii de echipă pentru a se califica la Jocul de Amuletă din ediția 26 a sezonului 4 Asia Express.

Citește și: Asia Express, 31 octombrie 2021. Ce echipă a câștigat primul Joc de Amuletă din etapa șapte a competiției

Deși n-au ajuns la timp pentru a intra în cursa pentru amuletă, Cosmin Natanticu, soția lui și noua colega s-au bucurat din plin de câteva "pahărele" de vin. Surpriza și mai mare a urmat la finalul zilei, când toate echipele au fost nevoite să își caute un loc în care să rămână peste noapte.

Cum a reacționat Iulia Albu când a ajuns la prima cazare din Asia Express

Concurenții au întâmpinat din nou dificultăți în căutarea cazării, însă cel mai greu i-a fost Iuliei Albu. Vedeta nu s-a putut adapta atât de rapid situației în care se află, iar reacțiile neașteptate au început să apară când a văzut în ce condiții grele trăiesc unii oameni din Georgia.

"Eu nu vreau să cerșesc, este înjositor, nu vreau să fac asta. Nu înțeleg de ce Eliza face asta, plus că nu are succes. Ceea ce face ea nu funcționează!", a dezvăluit Iulia Albu.

Nu a durat mult până o localnică s-a oferit să îi ajute pe cei trei, însă concurenții au refuzat când au văzut câți oameni locuiesc într-o singură casă.

Citește și: Asia Express, 31 octombrie. Iulia Albu, apariție surprinzătoare pe Drumul Împăraților. Ce anunț important a făcut Irina Fodor

"Nu puteam să dormim chiar în orice condiții. Mai bine dorm în aer liber decât să dorm undeva unde este insalubru. Așa ceva nu se poate. Este foarte riscant, suntem într-o țară străină, Dumnezeu știe ce se poate întâmpla", a mai mărturisit ea.

Tensiunile nu au ezitat să apară. Mai mult decât atât, "concurenții" au avut parte de un mic conflict cu localnicii din zonă.

"Am luat-o la fugă", a spus Eliza Natanticu.

Norocul le-a surâs celor trei într-un final. Deși se întunecase afară, concurenții au dat de un localnic care i-a ajutat să își găsească un loc în care să rămână peste noapte.

Soții Natanticu și Iulia Albu au avut parte de o surpriză neașteptată la cazare. Aceștia s-au întâlnit cu Patrizia Paglieri și Francesco încă de când au intrat în locuință.

"Hai să vedem cum e patul. E cu groapă", a spus Eliza Natanticu imediat cum a ajuns în cameră.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Cei 8 luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 31 octombrie 2021. Ce echipă a câștigat primul Joc de Amuletă din etapa șapte a competiției... Mihai și Elwira Petre au o nouă amuletă. Echipele se reconfigurează în Asia Express - Drumul Împăraților diseară, la Ant...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x