Antena Căutare

Asia Express, 17 octombrie 2021. Irina Fodor a schimbat regulile! Ce surpriză a pregătit pentru ultima etapă din Turcia

Cele șapte echipe au de trecut prin noi misiuni în ultima etapă din Turcia, însă Irina Fodor i-a surprins cu noi reguli în ediția 18 din sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților.

irina-fodor-rochie-albă Galerie
Cele șapte echipe au de trecut prin noi misiuni în ultima etapă din Turcia, însă Irina Fodor i-a surprins cu noi reguli în ediția 18 din sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților. | Antena 1

În competiția sezonului 4 din Asia Express au mai rămas șapte echipe care se luptă pentru a ajunge mai departe pe Drumul Împăraților, următoare destinație fiind Georgia. Concurenții au început cu zâmbetul pe buze ziua, însă au rămas surprinși de veștile pe care Irina Fodor le-a dat încă de la primele ore ale dimineții.

Cele șapte echipe au rămas cu gura căscată când au aflat că regulile se schimbă în etapa 5 din Asia Express.

Ce veste le-a dat Irina Fodor concurenților în ediția 18 a sezonului 4 Asia Express

Irina Fodor nu a stat prea mult pe gânduri și a trecut direct la subiect. Prezentatoarea emisiunii le-a dezvăluit celor șapte echipe că lucrurile se vor schimba de acum, iar în Georgia vor merge doar șase echpe.

"E punctul de răscruce, e ultima etapă din Turcia. Nu vreau să sune amenințător, dar nu știu dacă toți veți vedea Georgia. Cine își dorește cu adevărat, va avea multe ocazi să demonstreze, să demonstreze că vrea să meargă până la capăt. Eu v-am pregătit suficiente misiuni și jocuri în așa fel încât să vă ofer tuturor o șansă.", a spus Irina Fodor.

Citește și: Etapă cu eliminare la Asia Express - Drumul Împăraților: "Știm garantat că cineva va pleca"

Mai mult decât atât, prezentatoarea TV a mai dezvăluit faptul că concurenții vor avea parte de o a treia Imunitate în ultima etapă din Turcia. Cei care vor obține cele mai multe pietre prețioase și nu ajung pe ultimul loc se vor salva pentru următoarea etapă. De asemenea, Irina Fodor le-a înmânat săculeți pentru bijuteri, de care vor avea nevoie la cea de-a doua Imunitate din etapa 5.

"Am să vă mai arăt ceva. Vom merge în Georgia cu șase echipe.", a mai mărturisit Irina Fodor, cu Nestematul Puterii în mână.

"Piatra asta roșie e alerta maximă.", a spus Elwira Petre.

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Citește și: Connect-R și Shift au părăsit Asia Express - Drumul Împăraților aseară, la Antena 1. Show-ul, lider de audienţă

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Cei 8 luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x