Antena Căutare

Asia Express, 15 noiembrie 2021. Cine a fost eliminat. Echipa formată din Adriana Trandafir și Maria Speranța a părăsit competiția

Cea de-a noua etapă din Asia Express - Drumul Împăraților a adus încă o eliminare surprinzătoare. Patru echipe s-au întrecut pe un traseu solicitant și plin de obstacole la Cursa pentru Ultima Șansă din Iordania, însă un cuplu de vedete nu a ținut pasul cu ceilalți și a riscat eliminarea.

adriana-trandafir-maria-speranța-irina-fodor-la-careu-eliminare Galerie
Cea de-a noua etapă din Asia Express - Drumul Împăraților a adus încă o eliminare surprinzătoare. Patru echipe s-au întrecut pe un traseul solicitant și plin de obstacole la Cursa pentru Ultima Șansă din Iordania, însă un cuplu de vedete nu a ținut pasul cu ceilalți și a riscat eliminarea. | Antena 1

Eliza & Cosmin Natanticu, Cuza & Emi, Mihai Petre & Elwira, Adriana Trandafir și Maria Speranța au obținut cele mai puține nestemate și s-au calificat la Cursa pentru Ultima Șansă din Iordania.

Irina Fodor a anunțat echipa care va merge în ultima etapă din Asia Express, iar la scurt timp le-a dezvăluit concurenților faptul că în ediția 35 a sezonului 4 de pe Drumul Împăraților o echipă riscă să fie eliminată.

Citește și: Când e finala Asia Express sezonul 4. Data la care se încheie traseul de pe Drumul Împaraților

Încă de la primele ore ale zilei, cele patru echipe au pornit încrezători spre îndeplinirea primei probe. Temperaturile ridicate, efortul fizic și motivația au jucat un rol important în clasamentul de la finalul zilei.

Adriana Trandafir și Maria Speranța au părăsit Asia Express în etapa nouă a competiției

Concurenții au avut parte de misiuni incredibile și de experiențe unice în ediția 35 a sezonului 4 din Asia Express. Echipele au dat tot ce au putut pe traseu pentru a rămâne în competiția de pe Drumul Împăraților.

Vedetele au simțit adrenalina la cote maxime și au luptat cu toate armele În Cursa pentru Ultima Șansă. Adriana Trandafir și Maria Speranța au dovedit în cele opt etape că sunt o echipă foarte puternică, însă oboseala și-a spus cuvântul în etapa nouă și au ajuns ultimele la Irina Fodor.

Cele două au așteptat cu nerăbdare să vadă culoarea nestematului. Momentul a fost unul emoționant când au aflat că pentru ele competiția se încheie în Iordania.

Citește și: Asia Express, 14 noiembrie 2021. Cosmin Natanticu a fost la un pas să renunțe la probă. De ce s-a enervat atât de tare concurentul

Concurentele au vorbit cu emoție despre experiența pe care au trăit-o împreună în aventura vieții lor, dar și despre colegii lor. Acestea și-au luat rămas bun de la celelalte echipe prin îmbrățișări și cuvinte frumoase.

„Este ireal că suntem aici. Nu sunt supărată că am ieșit, a fost o poveste extraordinară. În nouă etape ne-am depășit pe noi”, a spus Maria Speranța.

„Drumul nostru în Asia Express a semănat cu un curcubeu. (...) Trebuie să merg la psiholog pentru că mă vad numai în cursă.”, a dezvăluit Adriana Trandafir.

„Am intrat mamă-fiică, am ieșit mamă-prietenă. Am trecut prin multe lucruri. Aș vrea să mulțumesc echipei. A fost cea mai mare aventură la care am participat și aventura a fost fantastică datorită vouă. De la fiecare am învățat câteva personal și aș vrea să vă mulțumesc pe rând”, a mai adăugat ea.

„Este o echipă de care ne-am atașat. Pentru mine a fost destul de dificile. Eu cu Maria Speranța am făcut un pact de frați pe viață.”, a spus Emi cu lacrimi în ochi.

Lidia Buble & Estera, Mihai Petre & Elwira, Cosmin & Eliza Natanticu, Cuza & Emi sunt cele patru echipe care au primit pașaportul pentru Israel, ultima etapă din Asia Express - Drumul Împăraților.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 15 noiembrie 2021. Concurenții au făcut show pe stradă. Cum a dansat Adriana Trandafir... Ce a transmis Maria Speranța după eliminarea de la Asia Express, sezonul 4. Mesajul fiicei Adrianei Trandafir: „Așa e jo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x