Antena Căutare

Ce au primit Mihai Petre și Elwira din partea Irinei Fodor, atunci când au câștigat imunitatea! Toți concurenții i-au „invidiat”

Prima echipă care a reușit să câștige imunitatea și pașaportul pentru Georgia în ultima etapă din Turcia a fost echipa formată din Mihai Petre și Elwira. Pentru tot efortul depus, Irina Fodor le-a oferit un mic răsfăț.

mihai si elwira petre bucurandu-se ca au castigat imunitatea langa alti concurenti asia express Galerie
Mihai și Elwira Petre au câștigat imunitatea în ediția 19 din sezonul 4 Asia Express | Antena 1

În a cincea și ultimă etapă din Turcia, concurenții rămași în competiție au fost nevoiți să treacă prin noi și noi misiuni istovitoare, în goana lor după amuletă și imunitate.

Prima echipă care a reușit să obțină pașaportul pentru Georgia a fost cea formată din Mihai Petre și Elwira, soția acestuia. Pe lângă imunitatea dobândită, cei doi au avut parte și de un mic răsfăț, fiindcă Irina Fodor le-a oferit ceva răcoritor, care să „stingă” adrenalina de pe drum.

Ce a oferit Irina Fodor echipei care a câștigat imunitatea, în ediția 19 a sezonului 4 Asia Express

Mihai și Elwira Petre au în sânge ideea de competiție și acest lucru s-a văzut în fiecare misiune pe care au făcut-o. Chiar dacă emoțiile au fost mari, aceștia au reușit de fiecare dată să termine totul cu bine și chiar să câștige amulete sau imunități.

În ediția 19 din sezonul 4 al emisiunii Asia Express, prima dintre cele trei imunități ale etapei a fost câștigată chiar de către această echipă puternică. Pe lângă pașaportul pentru Georgia, Mihai Petre și Elwira au primit cazare, mâncare și șansa de-a se odihni.

Dar până să ajungă să se bucure de toate acestea, cei doi au primit câte o doză de bere Ursus, perfectă pentru a se răcori după un lung drum, anevoios și presărat cu tot felul de provocări.

Citește și: Ce surpriză a pregătit Irina Fodor pentru Zarug și Lorelei, după ce au câștigat imunitatea la Asia Express

În fiecare etapă a competițiței, Ursus este alături de învingători, pentru ca aceștia să savureze din plin victoria. Și cum poți face acest lucru mai bine dacă nu cu o bere rece Ursus, care să te răcorească după tot caruselul nebun de efort și emoții de pe drum?

irina fodor pregatita sa ofere doua beri ursus

Irina Fodor a oferit bere Ursus pentru cei care au câștigat imunitatea

Sezonul 4 Asia Express este presărat cu tot felul de provocări și misiuni ce duc nivelul adrenalinei la un prag uriaș. Și fiindcă temperaturile sunt ridicate și soarele e arzător în Turcia, cursa devine și o probă de rezistență fizică și psihică. Ca victoria să aibă „gust” mai bun, Irina Fodor a oferit celor care au câștigat imunitatea câte o doză rece de bere Ursus.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express – Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Cei 18 luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Mesajul lui Zarug după eliminarea de la Asia Express sezon 4. Ce a postat pe internet... Connect-R și Shift, surpriză pentru fani, la scurt timp de la eliminarea din Asia Express. Ce piesă au lansat foștii con...
Video Asia mai târziu cu Emi și Cuza - 2 decembrie 2021, Episodul 41 Asia mai târziu cu Emi și Cuza - 2 decembrie 2021, Episodul 41 Joi, 02.12.2021, 12:00
Video recomandate
Lasă-mă, îmi place! Camera 609 | Sezonul 1, episodul 9, 22 septembrie 2023. Eva, în lacrimi după ce Diana și-a făcut apariția în ziua logodnei cu Victor: Îmi pare rău că a aflat așa!
Lasă-mă, îmi place! Camera 609 | Sezonul 1, episodul 9, 22 septembrie 2023. Eva, în lacrimi după ce Diana și-a făcut apariția în ziua logodnei cu Victor: Îmi pare rău că a aflat așa! Vineri, 22.09.2023, 20:45
Asia Express devine America Express - Drumul Aurului. Va ajunge în Mexic, Guatemala și Columbia. Cine prezintă noul sezon

Asia Express devine America Express - Drumul Aurului. Va ajunge în Mexic, Guatemala și Columbia. Cine prezintă noul sezon

Cel mai dur reality show din România ajunge în cel de-al cincilea sezon pe un alt continent. Asia Express se transformă în America Express.

Luni, 16.05.2022, 14:40
Mihai Petre și Elwira și-au lăsat fetițele să afle de la tv că au câștigat Asia Express: "Nu le-am spus rezultatul înainte"

Mihai Petre și Elwira și-au lăsat fetițele să afle de la tv că au câștigat Asia Express: "Nu le-am spus rezultatul înainte"

Mihai și Elwira au făcut echipă la Asia Express și s-au descurcat atât de bine la probe, încât au plecat acasă cu premiul cel mare. Cei doi au atras simpatia fanilor și au dezvăluit de curând cum au aflat fetițele lor că părinții au venit învingători în România.

Miercuri, 26.01.2022, 12:59
În ce fel s-a schimbat relația Elwirei cu Mihai Petre, după Finala sezonului 4 Asia Express: „A fost un fel de terapie”

În ce fel s-a schimbat relația Elwirei cu Mihai Petre, după Finala sezonului 4 Asia Express: „A fost un fel de terapie”

Mihai Petre și Elwira au format un cuplu senzațional în sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților. Cei doi au impresionat publicul cu relația lor extrem de specială, însă de când s-au întors din aventura vieții lor, fanii au fost tot mai curioși să afle dacă au apărut schimbări în căsnicie.

Miercuri, 12.01.2022, 12:19
Ce spune Eliza Natanticu despre sarcină. Fosta concurentă de la Asia Express, dezăluiri despre relația cu Cosmin Natanticu

Ce spune Eliza Natanticu despre sarcină. Fosta concurentă de la Asia Express, dezăluiri despre relația cu Cosmin Natanticu

Eliza şi Natanticu, ca şoarecele şi pisica, la începutul relaţiei, așa reiese din descrierea fostei concurente de la Asia Express, care trăiește în prezent o frumoasă poveste de iubire. Eliza face dezvăluiri despre primul lor copil, dar și despre cum s-au cunoscut.

Joi, 06.01.2022, 11:22
x