Antena Căutare

Asia Express, 16 noiembrie 2021. Concurenții ajunși în Israel și-au citit scrisorile pentru colegii de echipă și au curs lacrimi

În ediția 36 din sezonul 4 al emisiunii Asia Express, patru echipe au ajuns în Israel, ultima țară de pe Drumul Împăraților. În cea de-a noua etapă a aventurii, Irina Fodor a pregătit concurenților o surpriză de proporții.

irina fodor in israel, la asia express Galerie
Irina Fodor a pregătit celor patru echipe de la Asia Express sezonul 4 ajunse în Israel o surpriză de proporții | Antena 1

Nouă echipe au pornit pe Drumul Împăraților, în sezonul 4 al reality show-ului Asia Express de la Antena 1. Fiecare etapă a adus misiuni dificile, ce au testat nu doar condiția fizică, ci și viteza de reacție sau imaginația concurenților. De la o destinație la alta, autostopul a decis „norocul” echipelor și Nestematele Puterii au hotărât cine rămâne în competiție și cine pleacă acasă.

Acum, în cea de-a noua etapă din Asia Express-Drumul Împăraților, care are loc în Israel, patru echipe au așteptat cu sufletul la gură să descopere ce surprize le-a pregătit Irina Fodor.

Ce a anunțat Irina Fodor pentru cele patru echipe ajunse în Israel, ultima etapă de la Asia Express-Drumul Împăraților

După numeroase misiuni grele și situații ce au testat din plin rezistența fizică și psihică a concurenților, doar patru echipe au reușit să rămână în cursă pentru amuleta de aur și pentru premiul de 30.000 de euro.

Primele care au primit pașaportul pentru Israel au fost chiar Estera și Lidia Buble, după ce au reușit să demonstreze că au cules cele mai multe pietre prețioase, de-a lungul traseului din Iordania.

Citește și: Când e finala Asia Express sezonul 4. Data la care se încheie traseul de pe Drumul Împaraților

Apoi, după eliminarea echipei Trandafir, alte trei echipe s-au calificat mai departe în cursă: soții Natanticu, Emi și Cuza și Elwira și Mihai Petre.

„Știți cât de tare ne-am dorit? Dincolo de faptul că suntem în etapa finală, ne-am dorit enorm să ajungem aici”, a dezvăluit Cosmin Natanticu, fericit că a reușit să ajungă în ultima țară de pe Drumul Împăraților.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Ne așteptam ca ultima săptămână să fie extrem de grea, dificilă, solicitană. Suntem siguri că vom trece prin atâtea încercări, încât nici nu ne imaginăm finala în momentul acesta”, a mărturisit Mihai Petre.

Concurenții de la Asia Express ajunși în Israel au citit ce au scris în scrisorile pentru partenerul lor de echipă, la Asia Express sezonul 4

Finala Asia Express 2021 se apropie cu pași repezi și cursa se anunță a fi cea mai grea de până acum. În mod surprinzător sau nu, Irina Fodor a anunțat ce îi așteaptă pe concurenții rămași în cursă, de acum încolo.

Înainte însă de toate obstacolele, echipele au avut parte de o surpriză de proporții: a fost momentul în care concurenții au putut afla ce cuvinte au așternut coechipierii lor pe hârtie, în urmă cu ceva timp, atunci când au scris scrisori.

„Pentru că mai avem un pic de respiro am vrut să vă aduc un pic aminte de Iordania. Ați fost despărțiți și v-ați scris niște scrisori, ca să vă amintiți cât de importanți sunteți unii pentru ceilalți”, a fost vestea dată de Irina Fodor.

Așa cum era de așteptat, a fost un moment mai mult decât emoționant pentru toate lumea și lacrimile nu au mai putut fi stăpânite.

„Uneori îmi vine să te omor, dar ești prietenul meu pe viață și te iubesc de nu mai pot”, i-a zis Emi lui Cuza, extrem de emoționat.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 36 din sezonul 4 Asia Express ca să descoperi ce și-au dezvăluit concurenții, în Israel.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Ce diferență de vârstă este între Eliza și Cosmin Natanticu. Concurenții de la Asia Express formează un cuplu de mulți a... Asia Express, 16 noiembrie 2021. Elwira a citit cu lacrimi în ochi scrisoarea pentru Mihai Petre. Momentul a fost unul e...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x