Antena Căutare

Asia Express, 14 noiembrie 2021. Lidia Buble și Estera s-au cazat în casa unei românce în Iordania. Cum au fost răsfățate de gazde

Echipele s-au reîntregit în ediția 34 a sezonului 4 din Asia Express, iar la scurt timp, Irina Fodor le-a dat vestea că trebuie să își caute cazare alături de coechipierii lor.

lidia-buble-în-două-ipostaze Galerie
Echipele s-au reîntregit în ediția 34 a sezonului 4 din Asia Express, iar la scurt timp, Irina Fodor le-a dat vestea că trebuie să își caute cazare alături de coechipierii lor. | Antena 1

Cea de-a cincea zi în Iordania a fost una plină de provocări și situații imprevizibile. Tot în ediția 34 a sezonului 4 din Asia Express, echipele s-au reîntregit și au avut parte de un moment de-a dreptul emoționant alături de coechipierii lor.

Ziua se află spre final, iar Irina Fodor le-a dezvăluit concurenților că este timpul să plece pentru a-și căuta un loc în care să rămână peste noapte și să se odihnească. Echipele au plecat cu entuziasm că s-au reunit în cea mai dificilă misiune a etapei nouă, cazarea.

Printre concurenții care s-au bucurat de un real succes în această seară se numără Lidia Buble și Estera. Cele două surori au cerut ajutorul unui bărbat, care și-a sunat mama româncă. Surpriza a fost și mai mare când fetele au aflat că femeia le poate găzdui.

„Nouă ne pune Dumnezeu mâna-n cap în fiecare zi. Numai oameni fani ne scoate în cale”, a mărturisit artista.

Cum au fost răsfățate Lidia Buble și Estera de o româncă din Iordania

Lidia Buble și Estera au rămas fascinate de frumusețea locuinței în care au intrat, dar și de energia pozitivă pe care au găsit-o acolo. Concurentele au făcut cunoștință cu femeia care le-a găzduit și cu familia ei.

„Era din Oradea. Foarte drăguță doamna. M-am bucurat să dăm de oamenii noștri. Îmi era dor să vorbesc română. (...) Domnul era iordanian sută la sută, dar ne-a povestit că a stat cam 7 ani în Timișoara, la facultate. Acolo a întâlnit-o pe soția lui româncă”, a dezvăluit artista.

Fetele și gazdele au vorbit despre diferite subiecte, printre care și de meseria pe care o practică românca. Femeia a spus că este manichiurista, iar Lidia Buble nu s-a putut abține și a rugat-o să o ajute cu manichiura.

Citește și: Asia Express, 14 noiembrie 2021. Cosmin Natanticu a fost la un pas să renunțe la probă. De ce s-a enervat atât de tare concurentul

Concurentele au fost răsfățate de gazde, artista fiind cea mai fericită că a avut parte de o astfel de experiență.

„Vai. Nu cred! Am rugat-o frumos să se apuce să-mi facă și mie unghiile. (....) Ce tare e aici, îmi place de mor. Mă simt tratată regește”, a zis Lidia Buble.

În ce locuri au dormit ceilalți concurenți în ediția 34 a sezonului 4 din Asia Express

Cuza și Emi au dat peste un profesor de limba engleză care s-a oferit să îi ajute încă din prima clipă. Totodată, norocul le-a surâs și soților Petre ce au fost găzduiți cu plăcere de o familie din Iordania.

După lungi căutări și refuzuri, Cosmin și Eliza Natanticu au întâlnit un armean care se pregătea să iasă pe poartă. Cei doi au decis să își încerce norocul, iar surpriza a fost și mai mare când au aflat că pot rămâne peste noapte la el.

Citește și: Asia Express, 14 noiembrie 2021. Concurenții au predat lecții despre istoria și geografia României într-o școală din Iordania

Adriana Trandafir și Maria Speranța au continuat să își caute cazare, chiar dacă noaptea s-a așternut asupra Iordaniei. Într-un final, un localnic s-a oferit să le găzduiască pentru o seară la el acasă.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express – Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 14 noiembrie 2021. Momentul emoționant în care echipele se reîntregesc. Ce reacție au avut când s-au reînt... Echipele s-au reîntregit la Asia Express - Drumul Împăraților. O echipă se va califica automat în Israel diseară, de la ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x