Antena Căutare

Asia Express, 18 septembrie 2021. Ce bărbat i-a atras atenția Lidiei Buble încă din prima clipă: "Vai, ce frumos e ăsta tânăr!"

În ediția de pe 18 septembrie 2021 din Asia Express, telespectatorii au avut parte de un moment de-a dreptul memorabil. Atenția Lidiei Buble a fost acapartă de un bărbat, iar reacția surorii sale nu a putut să treacă neobservată.

Lidia și Estera lângă autocarul Asia Express Galerie
În ediția de pe 18 septembrie 2021 din Asia Express, telespectatorii au avut parte de un moment de-a dreptul memorabil. Atenția Lidiei Buble a fost acapartă de un bărbat, iar reacția surorii sale nu a putut să treacă neobservată. | Antena 1

După ce au ajuns la destinația impusă de Irina Fodor, cele nouă perechi au avut parte de o altă surpriză. Pentru a continua călătoria pe Drumul Împăraților, aceștia au fost nevoiți să își mute hainele într-o singură valiză.

"Nu cred că vreți să mergeți cu toate valizele după voi. Eu am un sfat. Puneți-vă într-o singură valiză tot ce credeți că o să vă trebuiască pe drum sau tot ce ați vrea să puneți în rucsac atunci când îl veți găsi.", le-a spus prezentatoarea TV.

Concurenții au avut la dispoziție 5 minunte pentru a-și pune hainele într-o singură valiză.

"Vă spuneam că o să fie un sezon greu. Regulile nu s-au schimbat: un euro pe zi, vă veți căuta locuri de cazare, numai că va trebui să aveți grijă să fiți în siguranță în aceste locuri. Până atunci va trebui să primiți niște indicații, să știți încotro mergeți și mai ales de ce, pentru asta am să-mi chem niște prieteni.", le-a mai spus Irina Fodor despre regulile din sezonul 4 Asia Express.

Citește și: Patrizia Paglieri, declarații exclusive despre Asia Express: ”Este prima emisiune la care particip pe care o voi urmări”

Lidia Buble a fost cea mai încântată de surpriza prezentatoarei TV. Atenția artistei a fost acaparată de unul dintre bărbații chemați de Irina Fodor.

Cum au reacționa Lidia Buble și Estera, după ce și-au făcut apariția cei doi bărbați

Lidia Buble a rămas surprnsă de momentul spectaculos, însă unul dintre cei doi bărbați i-au atras atenția. Artista nu s-a putut abține și a dezvăluit că este foarte simpatic primul tânăr care și-a făcut apariția în ritmuri de dans.

"Vai, ce frumos e ăsta tânăr!", a spus Lidia Buble, iar reacția surorii sale nu a întârziat să apară.

"Te măriți, gata!", a spus Estera, vizibil amuzată și emoționată.

"Tot ce visam eu era să mă lupt cu unul dintre ei, deja ginisem unul.", a mai adăugat artista.

După momentul celor doi bărbați, Lidia Buble nu a ezitat să dea câteva replici savuroase, semn că tânărul a întors toate privirile și a impresionat-o cu aspectul său fizic.

Citește și: Fotoreportaj Asia Express, episodul 23. Cum a fost surprinsă prezentatoarea Irina Fodor, în cadrul celui mai dur reality-show

"De ce te joci cu inima mea? Atâta vreau să știu!", a mai spus ea.

Despre sezonul 4 Asia Express

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, este cea care îi va coordona și le va fi alături concurenților în această aventură. Alături de ea pe Drumul Împăraților se vor afla Oase și Marius Damian.

Cele nouă echipe care au decis să plece în sezonul 4 Asia Express sunt: Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia Express, 18 septembrie 2021. Patrizia Paglieri și fiul ei au avut probleme cu autoritățile. Cei doi s-au "cert... Asia Express, 18 septembrie 2021. Lidia și Estera, Natanticu și Eliza, greșeala care le-ar putea afecta poziția în clasa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x