Antena Căutare

Asia Express, 18 septembrie 2021. De ce s-a îmbrăcat Irina Fodor în prințesă otomană în prima ediție. Ce le-a explicat echipelor

Încă din prima ediție a sezonului 4 Asia Express, Irina Fodor a impresionat cu frumusețea sa, dar și cu ținuta de prințesă otomană. Prezentatoarea TV a ținut neapărat să își încânte concurenții cu o poveste spectaculoasă despre piesa vestimentară pe care o poartă.

Irina Fodor într-o rochie roșie, tipică unei prințese otomane Galerie
Încă din prima ediție a sezonului 4 Asia Express, Irina Fodor a impresionat cu frumusețea sa, dar și cu ținuta de prințesă otomană. | Antena 1

Primele care au reușit să ia o mașină au fost Adriana Trandafir și fiica sa. Norocul le-a surâs din prima clipă, iar cele două s-au bucurat din plin de adrenalină și suspans. Acestea au fost primele care a ajuns la destinație, unde erau așteptate de Irina Fodor.

Concurentele au fost primite cu o fanfară spectaculoasă, însă ținuta prezentatoarei TV nu a putut să treacă neobservată. Adriana Trandafir și Maria Speranța au fost impresionate de apariția Irinei Fodor.

"Irina arăta superb, impecabil.", a spus Maria.

Citește și: Fotoreportaj Asia Express, episodul 22. Echipa de filmare, într-o cursă continuă. Imaginile care nu se văd la TV

"Era o prințesă, o cadână. O zână, superbă!", a completat-o mama ei.

"M-am gândit să mă îmbrac așa pentru că suntem în Edirne, este fosta capitală a Imperiului Otoman.", a dezvăluit Irina Fodor, la scurt timp după ce a primit o mulțime de complimente din partea celor două concurente.

Care este motivul pentru care Irina Fodor s-a îmbrăcat în prințesă otomană

Concurenții au avut parte de momente tensionate și pline de adrenalină la primul autostop din sezonul 4 Asia Express, însă au reușit să ajungă cu bine în locul în care Irina Fodor îi aștepta cu nerăbdare.

Bucuria și zâmbetele că au reușit să ajungă la destinație nu au lipsit din peisaj, însă au rămas cu gura căscată după ce prezentatoarea TV le-a mărturisit că greul abia acum începe. Cele nouă echipe s-au descurcat de minune, iar în timpul competiției au uitat că au telefoanele și banii la ei, mai puțin Zarug și Lorelei.

"Ați primit deja primul botez al focului. Ați făcut primul autostop fără bani, așa am înțeles. Deși aveați bani la voi, aveați telefoanele la voi. Asta nu o să se mai întâmple mult timp.", le-a spus Irina Fodor.

Citește și: Cu ce se ocupă Lorelei Bratu de la Asia Express sezon 4. Are 34 de ani și propria afacere

Prezentatoarea emisiunii a ținut neapărat să le explice concurenților de ce a ales să se îmbrace ca o prințesă otomană.

"După cum v-am explicat, m-am îmbrăcat în prințesă otomană pentru că am vrut să vă binedispun, să vă încurajez, să vă anunț oficial că sunteți în fosta capitală a Imperiului Otoman. Și nu puteam începe într-un alt loc călătoria noastră, care va trece prin Turcia, Georgia, Iordania și Israel. Eu vă urez succes tuturor și să știți că vă admir foarte mult ", le-a dezvăluit Irina Fodor cu zâmbetul pe buze.

Despre sezonul 4 Asia Express

Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei. Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.

Cele nouă echipe care au decis să plece în sezonul 4 Asia Express sunt: Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia Express, 18 septembrie 2021. Concurenții au făcut primul autostop fără bani. Ce cuplu a găsit prima mașină... Asia Express, 18 septembrie 2021. Patrizia Paglieri și fiul ei au avut probleme cu autoritățile. Cei doi s-au "cert...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x