Antena Căutare

Fotoreportaj Asia Express, episodul 18. Cum a fost aventura concurenților în Turcia. Imagini spectaculoase din timpul filmărilor

Seria de fotoreportaje Asia Express continuă cu fotografiile din Turcia, realizate de fotograful Andrei Pungovschi.

Concurenții Asia Express, în fața Irinei Fodor Galerie
Fotograful Andrei Pungovschi surpinde peisaje și momente importante din Asia Express | Andrei Pungovschi

În episodul 18 al fotoreportajului Asia Express, fotograful Andrei Pungovschi a surprins momente din aventura concurenților, dar și a întregii echipe de filmare, din Turcia. Atât concurenții, cât și oamenii din spatele camerelor de filmat au avut de-a face cu peisaje superbe, dar și cu provocări pe măsură.

Printre fotografiile episodului cu numărul 18 al seriei de fotoreportaje realizate de Andrei Pungovschi se numără o imagine în care concurenții stau cu sufletul la gură în fața Irinei Fodor, așteptând ca prezentatoarea să le spună despre următoarea misiune.

De asemenea, fotograful i-a surprins pe localnicii care priveau curioși activitatea celor din Asia Express, sau care făceau diverse demonstrații în fața concurenților. Într-o imagine un localnic apare trăgând cu arcul, sub privirile concurenților.

Fotograful a surprins, totodată, peisajele superbe ale Turciei, dar și o pisică, ce se plimba printre rucsacii concurenților Asia Express.

Cine este Andrei Pungovschi, fotograful care realizează fotoreportajele Asia Express

Andrei Pungovschi este unul dintre cei mai celebri fotografi români, care s-a remarcat prin prisma pasiunii și perseverenței de care a dat dovadă, reușind să vorbească prin imagini.

Pasiunea lui Andrei Pungovschi pentru fotografie s-a dezvoltat în 2006, când a petrecut un an la University of Missouri, unde a studiat noțiuni de fotojurnalism. Mai târziu, a devenit colaborator al agenției France Presse în România și parte a echipei Decât O Revistă. De-a lungul tipului, fotografiile lui au apărut în diverse publicații străine, printre care The New York Times, The Guardian, Süddeutsche Zeitung, Esquire Romania, The Associated Press. Din anul 2007, a predat câțiva ani fotojurnalism, iar în 2011, a câștigat o bursă de la Fundația Rosalynn Carter, în urma căreia a realizat un proiect despre costurile sociale ale anxietății.

Citește și: Adriana Trandafir și Maria Speranța, momente de maximă dificultate la Asia Express. Prin ce au trecut cele două

Fotografiile sale au fost premiate la concursuri internaționale, printre care Pictures of The Year International, National Press Photographers Association, The Missouri Press Association, în SUA, BursaPhotoFest în Turcia.

În anul 2021 Andrei Pungovschi a realizat fotoreportaje în Asia Express, sezonul 4.

Ce vedete au pornit pe Drumul Împăraților

Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele nouă perechi dornice de aventură și adrenalină. Drumul Împăraților trece prin Turcia, Georgia, Azerbaijan și continua cu două destinații surpriză. Telespectatorii și fanii reality-show-ului de la Antena 1 sunt în permanență ținuți la curent cu ce se întâmplă acolo atât pe TV, cât și în online, pe a1.ro, în secțiunea Jurnal de Asia și pe conturile de socializare ale emisiunii.

Când începe Asia Express - Drumul Împăraților. Premiera sezonului 4 are 5 ediții consecutive

Marea premieră a celui mai dur reality-show are loc sâmbătă, pe 18 septembrie, de la 20:00, urmând ca show-ul să fie difuzat și pe 19, 20, 21 și 22 septembrie în prima săptămână. Într-o experiență inedită, cele 9 perechi de vedete ce au acceptat provocarea plină de suspans a competiției se vor întrece în aventura vieții lor, într-un sezon cum nu a mai fost altul!

Sezonul 4 Asia Express este prezentat de Irina Fodor.

Hai să (re)vezi episodul 1, episodul 2, episodul 3, episodul 4, episodul 5, episodul 6, episodul 7, episodul 8, episodul 9, episodul 10, episodul 11, episodul 12 și episodul 13, episodul 14 , episodul 15, episdoul 16 și episdoul 17 ale fotoreportajului Asia Express.

Fotoreportaj Asia Express, episodul 17. Oamenii din spatele camerelor de filmat muncesc până la epuizare. Cum au fost su... Când începe Asia Express - Drumul Împăraților. Premiera sezonului 4 are 5 ediții consecutive...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x