Antena Căutare

Asia Express, 19 septembrie 2021. Prima ceartă între Cosmin și Eliza Natanticu. De la ce a pornit totul: "Da' nu te enerva!"

Cea de-a doua ediție din sezonul 4 Asia Express vine cu multe surprize și momente de neuitat. Concurenții au aflat cu o seară înainte că trebuie să se pregătească pentru o nouă misiune, care îi va pune în situații neașteptate.

Cosmin și Eliza Natanticu aleargă la Asia Expres Galerie
Cea de-a doua ediție din sezonul 4 Asia Express vine cu multe surprize și momente de neuitat. Concurenții au aflat cu o seară înainte că trebuie să se pregătească pentru o nouă misiune, care îi va pune în situații neașteptate. | Antena 1

În prima ediție concurenții au avut parte de momente pline de adrenalină. Aceștia au făcut autostopul de două ori, au trecut cu bine de prima misiune a noului sezon din Asia Express și și-au căutat cazare.

Înainte de a se odihni pentru ceea ce o să urmeze, cele nouă echipe au desfăcut săculețul pe care l-au găsit în rucsac și l-au cărat până la cazare. În acesta se afla un cal troian care avea în interiorului lui mai multe instrucțiuni pentru misiunea de a doua zi.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Cuplurile trebuie să convingă localnicii să îi ia cu mașina și să îi treacă cu feribotul, însă într-un mod mai deosebit. Concurenții trebuie să stea ascunși în mijlocul de transport pentru a trece cu bine la următoarea probă.

Citește și: Ce meserie are Eliza Natanticu de la Asia Express sezon 4. Soția lui Cosmin activează în zona artistică

Cele nouă echipe au avut la dispoziție o seară să se odihnească pentru a începe cea de-a doua zi cu forțe proaspete. Încă de dimineață, aceștia s-au pus să facă autostopul pentru a ajunge în Çanakkale, iar tensiunile din dicuțiile aprinse nu au întârziat să apară. Cosmina și Eliza Natanticu s-au certat încă de la primele orele ale dimineții.

De la ce a pornit cearta dintre Comsina și Eliza Natanticu

După ce au găsit mașină pentru a ajunge la destinație, unde sunt așteptați de Irina Fodor, Cosmin și Eliza Natanticu au avut parte de o situație neprevăzută. Șoferul i-a dus pe cei doi într-un alt loc, iar tensiunea dintre cei doi a fost una evidentă.

Concurenții s-au dat jos din autovehicul și au pornit pe jos în căutarea unui al mijloc de transport care i-ar putea duce în Çanakkale. Aceștia au încercat să oprească mai multe mașini, însă nu au reușit să covingă pe cineva să îi ia.

Panica a pus stăpânire pe cei doi, motiv pentru care s-a pornit și prima ceartă dintre ei din sezonul 4 Asia Express.

"Iubire, ascultă-mă! Mergem la drumul principal unde sunt mai multe mașini", i-a spus Eliza, iar replica partenerului ei nu a întârizat să apară.

"Da' nu te enerva!", a zis Cosmin Natanticu.

"Da' mă enervezi că te contrazici cu mine aiurea", a mai mărturisit concurenta, vizibil agitată și nervoasă.

Citește și: Jurnal de Asia, episodul 5. Cosmin Natanticu și Eliza Natanticu dau cărțile pe față. “Cu rucsacii ăia în spate, și sete, și foame”

Discuțiile aprinse dintre cei doi au continuat să apară, iar tensiunea și-a spus cuvântul în echipa lor.

"Nici nu s-a întâmplat nimic și te enervezi aiurea, stai puțin, ce ne enervăm așa din nimic. Cred că ai luat asta cu competiția prea în serios și de asta ești așa. Stai un pic că abia am plecat de acasă.", i-a mai spus concurentul.

"Noi când începem o probă, zici că ne-a luat Dumnezeu mințile!", a mai adăugat Eliza.

Care sunt regulile pentru sezon 4 din Asia Express

Cursa de pe Drumul Împăraților a început cu cinci ediții consecutive, pline de adrenalină pentru concurenți și de suspans pentru telespectatorii Antena 1. Cele nouă echipe vor avea de urmat și în sezonul 4 din Asia Express câteva reguli stricte.

Concurenții vor avea doar un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice. Prima provocare din Asia Express - Drumul Împăraților este doar începutul unui șir lung de încercări prin care concurenții vor fi nevoiți să treacă pentru a rămâne în competiție.

Cuplu care va ajunge primul la Irina Fodor, primește imunitate: o zi de odihnă, bani de cazare, mâncare, distracție, mașină la scară și imposibilitatea de a fi eliminat sau de a participa la cursa pentru ultima șansă.

De asemenea, echipa care ajunge prima nu va fi eliminată și nici nu va intra în cursa pentru ultima șansă. Echipa care primește amuleta va primi 1000 euro și un avantaj de a pleca înaintea tuturor celorlalți concurenți în următoarea misiune.

Cine e Francesco Paglieri, fiul Patriziei Paglieri. Concurentul Asia Express ascunde o dramă neștiută... Asia Express, 19 septembrie 2021. Mihai și Elwira Petre s-au ascuns în portbagajul unei mașini. În ce ipostaze au fost f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x