Antena Căutare

Asia Express 2021. Cine sunt finaliștii sezonului 4 de pe Drumul Împăraților

Semifinala sezonului 4 din Asia Express a venit cu o surpriză de proporții mari pentru telespectatorii Antena 1. Irina Fodor a anunțat finaliștii de pe Drumul Împăraților, după o eliminare neașteptată.

cele-trei-echipe-semifinaliste-una-lângă-cealaltă Galerie
Irina Fodor a anunțat finaliștii de pe Drumul Împăraților, după o eliminare neașteptată. | Antena 1

Aventura de pe Drumul Împăraților a început din Turcia cu 9 echipe, care au luptat cot la cot să rămână în competiție. Cursa continuă în Israel, ultima etapă din Asia Express, cu cele două echipe finaliste.

Telespectatorii au avut parte de o răsturnare de situație în semifinala sezonului 4 al celui mai dur reality show. Irina Fodor a anunțat concurenții care se vor întrece în Marea Finală a show-ului, duminică, 28 noiembrie 2021.

În ultima etapă din Asia Express, cuferele cu nestemate au decis soarta vedetelor din competiție. O altă echipă a fost eliminată și au curs lacrimi de tristețe, după ce Cosmin și Eliza Natanticu au părăsit concursul.

Cine sunt finaliștii sezonului 4 al emisiunii Asia Express - Drumul Împăraților 2021

Lidia Buble & Estera, Cuza & Emi, Mihai Petre și Estera sunt cele trei echipe semifinaliste, care au luptat cu toate armele de-al lungul cursei de pe Drumul Împăraților, pentru a ajunge cât mai aproape de marele premiu. Aventura a început în Turcia și se va termina în Israel, unde doar două echipe își vor continua traseul solicitant.

Citește și: Asia Express, 23 noiembrie 2021. Cine a primit un cufăr în ediția 40 a competiției. Echipa este în pericol de eliminare

În ediția 41 a sezonului 4 din Asia Express, cutia cu nestemata roșie a fost aleasă de Lidia și Estera Buble. Concurentele au plecat cu lacrimi în ochi din competiție, dar și cu o mulțime de aplauze din partea colegilor.

Cuza și Emi, prima echipă finalistă a sezonului 4 din Asia Express - Drumul Împăraților 2021

Deși de-al lungul show-ului nu au reprezentat o amenințare pentru nimeni, Cuza și Emi au demonstrat în semifinală că sunt o echipă de temut. Concurenții nu au ajuns pe ultimul loc la Irina Fodor, motiv pentru care nu au avut de ales un cufăr și nu au riscat eliminarea.

Cuza și Emi sunt primii finaliști ai sezonului 4 din Asia Express - Drumul Împăraților. Cei doi s-au bucurat în felul lor caracteristic când au aflat vestea că au sunt atât de departe în competiție. Reacțiile lor au surprins telespectatorii, care „au savurat” cu plăcere momentul de-a dreptul emoționant.

„Suntem în finala celei mai tari experiențe din viața noastră!”, a spus Cuza, vizibil emoționat, în semifinala reality show-ului.

Mihai Petre și Elwira, cea de-a doua echipă finalistă a sezonului 4 din Asia Express - Drumul Împăraților 2021

Mihai Petre și Elwira au uimit publicul cu fairplay-ul lor și parcursul din competiție. Concurenții au arătat de-a lungul emisiunii că sunt o echipă puternică, mai ales pentru că au o mulțime de amulte și imunități câștigate.

Cei doi au luptat până la capăt pentru a intra în finala sezonului 4 de pe Drumul Împăraților, lucru care s-a și întâmplat. Deși au tras două cutii cu nestemate, cei doi au avut noroc și au rămas în cursă, pentru că pietrele au fost verzi.

Citește și: Asia Express, 23 noiembrie 2021. Cât de bine își cunosc coechipierul. Ce au spus concurenții despre colegii de echipă

Elwira Petre nu s-a putut abține și a avut o reacție neașteptată. Concurenta și-a luat în brațe soțul și s-a abținut cu greu să nu plângă.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 24 noiembrie 2021. Cine a fost eliminat. Echipa formată din Lidia Buble și Estera a părăsit competiția... Asia Express, 24 noiembrie 2021. Lidia Buble, în rochie de mireasă pe Drumul Împăraților. Ce a dezvăluit artista...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x