Antena Căutare

Asia Express, 22 septembrie 2021. Emi și Cuza, criză de nervi la proba autostopului. Cum au putut să reacționeze concurenții

În cea de-a cincea ediție din sezonul 4 Asia Express, cele trei echipe de la cursa pentru Ultima Șansă nu au scăpat de făcut autostopul. De data aceasta, Cuza și Emi nu s-au mai putut abține și au început să înjure sub presiunea probei.

cuza-emi-se-uită-pe-telefon Galerie
În cea de-a cincea ediție din sezonul 4 Asia Express, cele trei echipe de la cursa pentru Ultima Șansă nu au scăpat de făcut autostopul. De data aceasta, Cuza și Emi nu s-au mai putut abține și au început să înjure sub presiunea probei. | Antena 1

Cele trei echipe care au intrat în lupta pentru Ultima Șansă sunt mai preăgătite ca niciodată să treacă toate probele și să ajung printre primele două cupluri la Irina Fodor. Concurenții nu au mai ținut cont de prietenie și au făcut cele mai puternice strategii pentru a rămâne în competiția de pe Drumul Împăraților.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Primele patru ediții din sezonul 4 Asia Express au fost unele pline de suspans și intense pentru participanți, dar și pentru telespectatorii Antena 1. Cursa pentru Ultima Șansa pare a fi una la fel de grea și obositoare pentru cele treie echipe care trebuie să îndeplinească probele contracronometru.

Cum au reacționat Emi și Cuza când au văzut că nu găsesc mașină la autostop

Concurenții au avut de trecut probe care le-au dat bătăi de cap, însă cea mai mare problemă cu care s-au confruntat a fost autostopul fără bani. Sub presiunea probei pe care urma să o facă, Cuza și Emi au cedat nervos și au început să înjure necontrolat.

"După ce am reușit să ne mișcăm bine, a venit autostopul. Asta a fost cea mai mare frică a mea, că din 200 de mașini o să opreasă 4 și ne refuză 5.", a dezvăluit Cuza de la Noaptea Târziu.

Citește și: Asia Express, 20 septembrie 2021. Anca Ungureanu, replica care i-a făcut pe Cuza și Emi să plângă. Ce le-a spus mama artistei

Pandemia de Coronavirus îngreunează cursa echipelor. Șoferii nu vor să ia alte persoane în mașină de frică, iar concurenții ajung să stea și câteva ore bune în soare pentru a face autostopul.

"De aici a început calvarul pentru că nimeni nu ne lua în mașină. Efectiv am zis gata, asta a fost.", a mai spus el.

Emi și Cuza s-au certat în ediția doi a sezonului 4 Asia Express

Misiunile din Asia Express au pus la încercare răbdarea și nervii concurenților. Printre cei care au avut o discuție aprinsă și s-au certat în cea de-a doua ediție a emisiunii se numără Cuza și Emi, care au cedat și s-au enervat peste măsura.

Un moment de-a dreptul tensionant a fost cel în care Cuza și Emi au cedat și și-au aruncat reproșuri. Cei doi au reușit să ajungă la bazarul Aynali Çarşi, însă nu au găsit persoana care îi aștepta cu un săculeț. Situația a început să fie și mai dificilă după ce concurenții au decis să se întoarcă în locația din care au plecat.

"Ne-a luat foarte mult să decidem să ne întoarcem la Irina pentru că nu puteam să accept că am greșit. Îmi era frică să nu fi căutat noi în tot bazarul", a spus Cuza, vizibil afectat de cele întâmplate.

Citește și: Asia Express, 18 septembrie 2021. Cuza s-a îngrozit când a văzut costumul de wrestler. Cum arată în ținuta mulată din latex

Deși au plecat cântând spre Irina Fodor, presiunea de pe umerii lor s-a simțit încă din prima clipă. Cearta și discuțiile aprinse dintre cei doi colegi de la Noaptea Târziu nu au întârziat să apară.

"După ce ai zis prima adresă, ai uitat-o! A trebuit să mă gândesc, să îmi aduc aminte ce ai pronunțat tu o singură dată.", i-a reproșat Cuza colegului său.

Asia Express, 22 septembrie 2021. Shift, gest necontrolat în Istanbul: “Știam că e considerat lipsă de respect”... Asia Express, 22 septembrie 2021. Cum arată concurenții în costume tradiționale otomane. Cuza și Emi au atras toată aten...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x