Antena Căutare

Asia Express, 18 septembrie 2021. Cuza s-a îngrozit când a văzut costumul de wrestler. Cum arată în ținuta mulată din latex

Cuza și Emi formeaza una dintre cele mai de temut echipe din sezonul 4 Asia Express. Cei doi au reușit să treacă cu brio peste proba autostopului și prima misiune, însă ce a urmat după asta i-a lăsat cu gura căscată.

Cuza și Emi în fața lui Irina Fodor Galerie
Cuza și Emi formeaza una dintre cele mai de temut echipe din sezonul 4 Asia Express. Cei doi au reușit să treacă cu brio peste proba autostopului și prima misiune, însă ce a urmat după i-a lăsat cu gura căscată. | Antena 1

Concurenții au avut de parcurs un drum lung până la Irina Fodor, acolo unde au primit și instrucțiunile pentru prima misiune. Cele nouă echipe au fost nevoite să facă rost de trei elemente importante pentru a merge cu ele până la stadionul Ermeydani Kirkpinar, locul în care îi aștepta o altă surpiză de proporții uriașe.

Încă de când au ajuns în locație, concurenții au știu că îi așteaptă o probă foarte grea. Noua misiune a presupus ca cuplurile să se îmbrace într-un costum mulat din latex, tipic unui wrestler din Turcia.

Citește și: Emi şi Cuza, dezvăluiri din Asia Express, sezon 4: "Ne înjurăm, ni se umflă venele, ne inflamăm. Ai o bubă, dă să apăs pe ea!"

"A trebuit să dăm tot ce am strâns noi până atunci (ulei, fluier, tobă) pentru una bucată costum de wrestler în ulei", a spus Cuza, completat de colegul său Emi.

Cum a reacționat Cuza când a văzut ținuta din latex

După ce au intrat în posesia costumelor de wrestler, concurenții au fost trimiși în vestiar pentru a se schimbat, iar reacțiile amuzante nu au întârziat să apară. Cel mai surprins de ținuta mulată a fost Cuza, care nu s-a putut abține și a comentat imediat.

"Mă fac de râs la televizor, asta e! Fix ce nu-mi doream! Să se vada cucu’ la televizor", a spus Cuza cu zâmbetul pe față.

Emi, dar și colegul său au întâmpinat probleme atunci când au vrut să se îmbrace cu hainele din latex. Ținuta era foarte strâmtă și a intrat foarte greu pe cei doi, chiar dacă forma lor fizică este una de invidiat.

Citește și: Asia Express pune în joc o super experienţă pentru telespectatori: participarea la filmările următorului sezon

"Tot timpul mă îmbrac așa mulat. (....) Nici de Halloween nu mă îmbrac așa.", a spus Emi într-un mod ironic.

Despre sezonul 4 Asia Express

Cele nouă echipe care au decis să plece în sezonul 4 Asia Express sunt: Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei. Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, este cea care îi va coordona și le va fi alături concurenților în această aventură. Alături de ea pe Drumul Împăraților se vor afla Oase și Marius Damian, cei care le va aduce telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le vor străbate.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia Express, 18 septembrie 2021. Mihai Petre și Connect-R au avut parte de o luptă care s-a lăsat cu accidentări... Asia Express, 18 septembrie 2021. Adriana Trandafir și Maria Speranța au întâlnit o moldoveancă de peste Prut. Cum au re...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x