Antena Căutare

Asia Express, 22 septembrie 2021. Reacția lui Emi când l-a văzut pe Cuza ajungând cu antidotul pentru lipitori

În timp ce Emi, Zarug și Connect-R erau “torturați”, în timpul tratamentului cu lipitori, colegii lor, Lorelei, Cuza și Shift trebuiau să ajungă rapid pe podul Galata pentru a găsi antidotul la pescari. Plini de nerăbdare, cei trei concurenți care asteptau pe scaune numărau secundele.

Cuza-în-bazar Galerie
În timp ce Emi, Zarug și Connect-R erau “torturați”, în timpul tratamentului cu lipitori, colegii lor, Lorelei, Cuza și Shift trebuiau să ajungă rapid pe podul Galata pentru a găsi antidotul la pescari. | Antena 1

Lorelei părea că avea avantaj pentru că găsise un taxi, dar era prinsă în trafic. Între timp, ea i-a povestit taximetristului să este într-un concurs și își dorește foarte mult să câștige această probă. Shift și Cuza alergau pe străzi, întrebând localnicii cât timp mai iau până vor ajunge la podul Galata.

“Stăteam pe un scaun, era normal să stau lejer, dar gândul meu era la ce face Shiftu și l-am văzut când a plecat și nu mi-a plăcut starea lui. Nu știu, așa am simțit. Că a plecat cumva îndoit un pic”, a povestit Connect-R.

“Am fost de multe ori în zonele astea turistice și mă gândesc că m-oi descurca mai bine decât colegii mei care nu au mai fost niciodată la Istanbul”, a spus Lorelei.

Cine va găsi primul antidotul pentru tratamentul cu lipitori

“Nu mă așteptam în schimb să fie distanța atât de lungă”, a mai adăugat Cuza.

În timp ce Shift și Cuza alergau spre locul unde aveau să găsească antidotul, Lorelei se afla într-un taxi, dar era prinsă în trafic, fiind acum la ora de vârf.

“Era departe, John, departe rău podul ăla”, spunea Shift.

Între timp, cei trei concurenți așezați pe scaune, cu lipitorile pe ei, erau nerăbdători să scape de acele creature.

“Durerea e ca un fel de tatuaj, doar că mi-au supt foarte mult sânge”, spunea Emi.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Primul care a ajuns pe pod era Cuza și apoi Shift l-a prins din urmă. Cei doi căutau pescarii cu logo-ul Asia Express. Lorelai a ajuns și ea pe pod. Cuza a fost cel care a găsit primul pescar. A luat antidotul și a început să alerge spre University Square.

Citește și: Asia Express, 21 septembrie 2021. Connect-R și Shift, la mătură. Cum s-au străduit să termine proba pentru a ajunge la feribot

Lorelei credea că a găsit pescarul, dar ea nu se afla lângă pescarul care trebuia și nu avea niciun antidot.

“Emițule, dragă, vin cu sticluța!”, spunea Cuza în timp ce alerga spre University Square.

Lorelei a găsit și ea pescarul si antidotul, iar apoi a urmat-o Shift. Acum toți cei trei concurenți trebuiau să alerge aproximativ un kilometru până la University Square.

Cuza a ajuns la Emi.

“Hai că am 7!”, îi striga Emi lui Cuza.

“Hai, tată, hai!”, a mai adăugat Emi.

Cuza și Emi aveau acum să plece acum, după ce au luat unul dintre cei trei saci cu boabe de cafea de la Irina. Ei aveau să care sacii de 20 kilograme până la o fântână. De asemenea, ei trebuiau să găsească și judecătorul care se afla pe un sac de cafea, lângă o terasă.

Concurenții Asia Express, copleșiți din cauza probelor dificile

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, este cea care îi va coordona și le va fi alături concurenților în această aventură. Alături de ea pe Drumul Împăraților se vor afla Oase și Marius Damian, cei care le va aduce telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le vor străbate.

Citește și: Asia Express, 21 septembrie 2021. Zarug, la capătul puterilor. Reacțiile de necrezut pe care le-a avut sub stres

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Asia Express, 22 septembrie 2021. Momente dureroase pentru participanții la Cursa pentru Ultima Șansă. Ce probă dificilă... Asia Express, 22 septembrie 2021. Momentul în care Oase a început să plângă după ceea ce aflat de la o ghicitoare în caf...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x