Căutare Live

Asia Express, 22 noiembrie 2021. Mihai Petre, surpriză de proporții mari la autostop. Ce le-a dezvăluit un șofer: „Haios omul”

Cele patru echipe rămase în cursa de pe Drumul Împăraților au început a treia zi în Israel cu misiuni dificile, dar și cu un autostop neașteptat. Mihai Petre și Elwira s-au bucurat de compania unui localnic, care i-a amuzat cu glumele sale savuroase.

Cele patru echipe rămase în cursa de pe Drumul Împăraților au început cea de-a treia zi în Israel cu misiuni dificile, dar și cu un autostop neașteptat.

Antena 1

În ediția 39 a sezonului 4 din Asia Express, concurenții au fost provocați să îndeplinească probe care le-au testat răbdarea, memoria, dexteritatea și nervii. După ce au umplut un borcan cu miere, echipele au plecat spre următoarea misiune.

Vedetele au făcut din nou autostopul, însă cei mai norocoși au fost Mihai Petre și Elwira, care au dat de un șofer extrem de amabil. Concurenții au intrat în vorbă cu el și au aflat detalii neașteptate despre viața sa personală.

Citește și: Asia Express, 4 octombrie 2021. Cele opt echipe au avut parte de o probă care le-a pus răbdarea la încercare. Ce au avut de făcut

De asemenea, soții Petre s-au amuzat copios pe seama glumelor spuse de bărbat.

Mihai Petre a râs în hohote de replicile savuroase ale șoferului

Concurenții i-au dezvăluit localnicului că sunt din România, fapt care l-a încântat imediat. Șoferul le-a mărturisit că tatăl lui este din România și că îl cheamă Iancu. Mai mult decât atât, bărbatul le-a spus și câteva cuvinte în limba româna.

„Haios omul. Eu muream de râs, că el era pe glumă. Era un personaj”, a spus Mihai Petre.

„Când eram mic am învățat să înjur în limba română”, le-a dezvăluit șoferul, vizibil amuzat.

Citește și: Asia Express, 19 octombrie 2021. Cazarea, o adevărată surpriză pentru concurenții rămași în competiție. Ce i-a așteptat

Localnicul a încercat să le demonstreze celor doi că știe mai multe înjurături în limba româna, momentul fiind unul savuros în adevăratul sens al cuvântului. Elwira Petre și soțul ei nu s-au mai putut abține și au început să râdă în hohote.

„A fost foarte simpatic”, a fost replica concurentei.

Șoferul le-a povestit și despre meseria sa: „Sunt antrenor de câini, trebuia să am o lecție acum.”

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Cosmin Natanticu și Eliza de la Asia Express 2021, nunta de vis la care au arătat superb. Cât de frumoși au fost cei doi... Asia Express, 22 noiembrie 2021. Irina Fodor a mai dat un cufăr și o altă echipă riscă să fie eliminată...
Ultimele știri
x