Căutare Live

Asia Express, 23 noiembrie 2021. Lidia Buble și Estera au oprit un șofer care le-a vorbit în română: „Am lucrat în România”

Cele trei echipe rămase în competiție au fost nevoite să facă din nou autostopul, după Jocul de Amuletă și o probă extrem de dificilă. Lidia Buble și Estera au avut o surpriză neașteptată când au urcat în mașina unui șofer din Israel.

Lidia Buble și Estera au avut o surpriză neașteptată când au urcat în mașina unui șofer din Israel.

Antena 1

Cuza și Emi sunt câștigătorii ultimului Joc de Amuletă de pe Drumul Împăraților. În timp ce băieții au pornit spre următoarea misiune pentru că au obținut un avantaj important, celelalte două echipe au fost nevoite să rămână alături de Irina Fodor și să umple borcane cu brânză și ulei.

Lidia Buble & Estera, Mihai Petre & Elwira nu au pornit spre noua destinație fără să mănânce brânza din două borcane. Surorile Buble au plecat primele de la probă și s-au bucurat de un noroc răsunător la autostop.

Citește și: Asia Express, 23 noiembrie 2021. Ce echipă a câștigat Jocul de Amuletă în ultima etapă de pe Drumul Împăraților

Concurentele au abordat un șofer din Israel, care a acceptat rapid să le ia cu mașina. Cele două au avut parte de o surpriză neașteptată când bărbatul le-a adresat o întrebare în limba română.

„De unde sunteți?”, le-a întrebat șoferul.

Lidia Buble și Estera, surprinse de șoferul care le-a vorbit în română

Surorile Buble nu s-au așteptat nici măcar o secundă să dea de cineva care vorbește perfect limba română.

„Vorbiți românește?”, l-a întrebat Lidia.

Bărbatul le-a povestit concurentelor că a lucrat în România și că înțelege foarte bine limba română: „Am lucrat în România, cam 5 - 10 ani!”

Citește și: Ce a transmis Cosmin Natanticu după eliminarea de la Asia Express. Mesajul lui după o cursă intensă pe Drumul Împăraților

De asemenea, concurentele au început să îi explice că sunt într-o competiție și că trebuie să ajungă cât mai rapid la destinație: „Astăzi contează foarte tare să nu ajungem ultima echipă aici”

Șoferul nu a fost de acord să le ducă până la misiune, pentru că avea treabă într-o altă direcție. Fetele au fost nevoite să coboare din mașina și să facă din nou autostopul.

Citește și
Ana Maria Calița, pe scena iUmor 2021
iUmor, 5 decembrie 2021. Ana Maria Calița, dezvăluiri despre fosta relație. Momentul care a stârnit hohote de râs
iUmor, 5 decembrie 2021. Ana Maria Calița, dezvăluiri despre fosta relație. Momentul care a stârnit hohote de râs
andrada si victor se tin de mana in platoul mireasa sezon 4
Ce au postat Andrada și Victor la câteva ore după ce au fost eliminați de la Mireasa. Una dintre postări e comună
Ce au postat Andrada și Victor la câteva ore după ce au fost eliminați de la Mireasa. Una dintre postări e comună
colaj de imagini cu tanarul cuza de la asia express in bucataria chefi la cutite si la neatza
Cuza de la Asia Express iubește din nou? Cum arată tânăra despre care presa scrie că îi e iubită și s-au mutat împreună
Cuza de la Asia Express iubește din nou? Cum arată tânăra despre care presa scrie că îi e iubită și s-au mutat împreună
Mai multe articole

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 23 noiembrie 2021. Emi și-a cerut iubita în căsătorie la Asia Express. Cum arată tânăra care l-a cucerit... Asia Express, 23 noiembrie 2021. Cât de bine își cunosc coechipierul. Ce au spus concurenții despre colegii de echipă...
Ultimele știri