Antena Căutare

Asia Express, 23 noiembrie 2021. Ce echipă a câștigat Jocul de Amuletă în ultima etapă de pe Drumul Împăraților

În ultima etapă din Asia Express, Cosmin și Eliza Natanticu au părăsit competiția cu părere de rău. Trei echipe au mai rămas în cursa pentru marele premiu de pe Drumul Împăraților, însă până să ajungă la el, trebuie să joace un nou Joc de Amuletă.

mihai-petre-elwira-cuza-emi-lidia-buble-estera-la-jocul-de-amuletă Galerie
Trei echipe au mai rămas în cursa pentru marele premiu de pe Drumul Împăraților, însă până să ajungă la el, trebuie să joace un nou Joc de Amuletă. | Antena 1

În cele două ediții din Israel, echipele care au ajuns pe ultimul loc la Irina Fodor au ales un cufăr. Cutiile au avut nestemate care au decis soarta a două echipe, Cosmin & Eliza Natanticu și Lidia Buble & Estera.

Momentul în care cuferele au fost deschide a transmis telespectatorilor Antena 1 emoție și presiune. Vestea că soții Natanticu au luat cutia cu piatra roșie a surprins pe toată lumea, mai ales pe colegii din competiție.

Citește și: Asia Express, 22 noiembrie 2021. Lidia Buble și Estera au „speriat” un șofer. Ce s-a întâmplat: „Tremura din toate încheieturile”

După plecarea celor doi, echipele rămase pe Drumul Împăraților și-au continuat cursa în noua formulă. Lidia Buble & Estera, Cuza & Emi, Mihai Petre & Elwira au trecut prin noi experiențe de neuitat pentru a se califica la Jocul de Amultă.

Ce echipă a câștigat Jocul de Amuletă din ediția 40 a sezonului 4 Asia Express - Drumul Împăraților

Irina Fodor a anunțat echipele că vor intra toate la Jocul de Amuletă din ediția 40 a sezonului 4 Asia Express - Drumul Împăraților. Semifinaliștii au luptat aprig pentru a obține victoria, 1.000 de euro și un avantaj considerabil la următoarea misiune.

Pe baza unei hărți, concurenții au fost nevoiți să ajungă în anumite case și să rețină figurile gazdelor, ca mai apoi să le recunoască în poze. Proba le-a testat răbdarea, memoria vizuală și rapiditatea, însă vedetele și-au dat tot interesul pe traseu.

Citește și: Asia Express, 22 noiembrie 2021. Mihai Petre, surpriză de proporții mari la autostop. Ce le-a dezvăluit un șofer: „Haios omul”

„Ce mă speria puțin este că trebuia să găsim toate astea pe baza unei hărți. Iar mie harta îmi dă mari bătăi de cap”, a spus Lidia Buble.

Deși presiunea și tensiunile și-au spus cuvântul în ultima etapă a reality show-ului, Cuza și Emi au demonstrat încă o dată cât de puternică este echipa lor. Cei doi au terminat înaintea tuturor jocul și au obținut amuleta.

„Băieții sunt foarte puternici”, a spus Mihai Petre.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Semifinaliștii continuă lupta la Asia Express. Cosmin și Eliza Natanticu au părăsit Drumul Împăraților seara trecută, la... Asia Express, 23 noiembrie 2021. Lidia Buble și Estera au oprit un șofer care le-a vorbit în română: „Am lucrat în Român...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Asia mai târziu cu Emi și Cuza - 2 decembrie 2021, Episodul 41 Asia mai târziu cu Emi și Cuza - 2 decembrie 2021, Episodul 41 Joi, 02.12.2021, 12:00
Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Super Neatza, 29 februarie 2024. Cele mai răspândite reguli alimentare, între mit și adevăr
Super Neatza, 29 februarie 2024. Cele mai răspândite reguli alimentare, între mit și adevăr Joi, 29.02.2024, 09:31
Ce cadou au primit Mihai Găinușă și Oana Paraschiv de la colegii din radio, înainte de plecarea în Asia Express - Drumul Zeilor

Ce cadou au primit Mihai Găinușă și Oana Paraschiv de la colegii din radio, înainte de plecarea în Asia Express - Drumul Zeilor

Mihai Găinușă și Oana Paraschiv au primit un cadou înduioșător din partea colegilor de la radio, chiar înainte de plecarea în Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Cei doi pornesc în aventura vieții lor alături de două talismane norocoase.

Joi, 29.02.2024, 13:32
Cine e Oana Paraschiv de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Cu ce se ocupă colega de echipă a lui Mihai Găinușă

Cine e Oana Paraschiv de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Cu ce se ocupă colega de echipă a lui Mihai Găinușă

Puțini sunt cei care știu cine e Oana Paraschiv de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Concurenta a plecat în aventura vieții sale alături de Mihai Găinușă. Iată cu ce se ocupă aceasta și care este relația dintre cei doi.

Joi, 29.02.2024, 10:26
Cine e Cosmin Vîjeu de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Ce detalii s-au aflat despre viața concurentului

Cine e Cosmin Vîjeu de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Ce detalii s-au aflat despre viața concurentului

Cosmin Vîjeu a decis să facă echipă la Asia Express sezonul 7 cu Adrian Nartea. Descoperă care este motivul pentru care a decis să participe la cel mai dur reality show.

Miercuri, 28.02.2024, 19:34
Cine e Adrian Nartea de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Ce  l-a determinat să plece în această aventură

Cine e Adrian Nartea de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Ce l-a determinat să plece în această aventură

Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu au decis să facă echipă la Asia Express sezonul 7. Descoperă care este motivul pentru care a decis să participe la cel mai dur reality show.

Miercuri, 28.02.2024, 19:07
Ultimele știri
x