Antena Căutare

Asia Express, 26 septembrie 2021. Concurenții au primit o anagramă din partea Irinei Fodor care le-a creat mari probleme

Iată că probele nu s-au oprit aici, iar Irina Fodor le-a mai pregătit concurenților încă ceva. Dat fiind faptul că Mihai Petre și Elwira au câștigat amuleta, aceștia au putut pleca mai repede, fără să rezolve o anagramă dată de Irina pentru cncurenți.

Soldații de la Asia Express care țineau în mâna câte o literă care forma cuvântul Întortocheat Galerie
Irina Fodor le-a pregătit o anagramă concurenților pentru a se stabili ordinea plecării în cursă. Echipepe s-au străduit să rezolve proba cât mai repede | Antena 1

Prezentatoarea show-ului le-a pregătit concurenților un moment de senzație la Asia Express 2021, în ediția cu numărul 6.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Aceasta i-a pus să rezolve o anagramă pentru a decide ordinea plecării în cursă, desigur, după echipa formată din Mihai și Elwira Petre.

Irina Fodor, anagrama complicată pe care le-a dat-o concurenților să o rezolve, în Asia Express, sezonul 4, 26 septembrie

Iată că, dacă simțeau că sunt prea grele probele, concurenții au avut de rezolvat și o anagramă pentru a se stabili ordinea plecării în cursă, imediat după echipa formată din Mihai Petre și Elwira, care au fost avantajați fiindcă au câștigat amuleta.

„Cu voi, dragilor, mai am un pic de treabă. Dar voi invita niște prieteni aici. Asta e de la mine, pentru voi. O să vreau să fiți atenți la ei, mai ales la sfărșitul numărului lor. Vor executa un dans. Să fiți atenți la ei, la fiecare dintre ei”, spune Irina Fodor.

Însă concurenții, pe parcursul dansului celor 12 soldați, au fost atenți la mișcări și nu la literele pe care fiecare dintre ei le țineau în mână. Cu lieterele respective ei au trebuit să formeze cuvântul „Întortocheat”.

„Irina are foarte mulți prieteni, se pare. Începuseră să facă un dans destul de ciudățel”, spune Lidia Buble.

„Eu m-am panicat, că eu nici nu știu să dansez, mă gândeam că trebuie să ținem minte pașii și m-am apucat să rețin”, spune Cuza.

Citește și: Asia Express, 22 septembrie 2021. În ce ordine au ajuns concurenții după Cursa pentru Ultima Șansă. Ce veste le-a dat Irina Fodor

„Era clar un dans bărbătesc. Cu săbii”, spune Adriana Trandafir.

„Aveau niște litere fiecare și mă gândam că formează un cuvânt în turcă, dar tu-ți dai seama 12 dansatorti, 12 litere, ce cuvânt o fi?”, spune Cosmin Natanticu.

„Ați înțeles ceva? Perechea care descoperă cuvântul vine la mine, mi-l spune la ureche și poate pleca în cursă. Este o anagramă, nu sunt literele în ordine”, îi anunță Irina Fdor.

„Eu nu am înțeles cum au stiu băieții de la Noaptea Târziu anagrama, eu cred că ei stau noaptea până târziu și fac anagrame, că altfel nu-mi închipui”, spune Cosmin Natanticu.

În ce ordine au plecat de la proba cu anagrama concurenții Asia Express, seoznul 4

Iată că, deși au avut o încercare greșită, Cuza și Emi au reușit să ghicească destul de repede cuvântul „Întortocheat” și au plecat în cursă destul de repede, la scurt timp de la plecarea lui Mihai Petre și a Elwirei. Însă pentru restul concurenților, situația nu a stat tocmai în felul acesta.

Mulți dintre ei au crezut că știu despre ce cuvânt era vorba, însă au greșit. După Cuza și Emi, Alexandra Ungureanu și mama ei, Anca, au reușit să ghicească cuvântul și să plece și ele în cursă, să-și caute mașină pentru următoarea locație.

Citește și: Asia Express, 22 septembrie 2021. Reacția lui Emi când l-a văzut pe Cuza ajungând cu antidotul pentru lipitori

Zarug și Lorelei au ghicit și ei cuvântul, astfel plecând în cursă a patra echipă, urmați de Shift și Connect-R. Imediat după, echipa formată din soții Natanticu au reușit să nimerească corect termenul și să plece și ei să caute mașină. După aceștia, surorile Buble au nimerit, iar mai apoi și Adriana Trandafir cu fiica ei. Pentru Patrizia și fiul ei ei, lucrurile nu au stat prea bine Fiindcă nu au ghicit cuvântul, ei au fost penalizați cu 5 minute.

Asia Express, 26 septembrie 2021. Irina Fodor a anunțat cine a câștigat amuleta și ce „cadou” a pregătit. Reacțiile conc... Asia Express, 26 septembrie 2021. Lidia și Estera Buble au avut noroc de un șofer amabil la autostop: „Ăsta e soțul meu,...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x