Antena Căutare

Asia Express, 28 septembrie 2021. Cine a câștigat amuleta din cetatea Hierapolis: „Nu-mi vine să cred”

În ediția opt din sezonul 4 al emisiunii „Asia Express”, două echipe s-au întrecut la un super joc de amuletă. La final, Irina Fodor a anunțat cine a câștigat amuleta.

Asia Express, 28 septembrie 2021. Cine a câștigat amuleta din cetatea Hierapolis: „Nu-mi vine să cred” Galerie
Emi și Cuza au câștigat amuleta | Antena 1

În ediția 8 din sezonul 4 al emisiunii „Asia Express” de la Antena 1, două echipe s-au întrecut într-un joc de amuletă extrem de dificil, chiar în vestita cestate din Hierapolis.

La finalul probei, Irina Fodor a anunțat cine a câștigat bonusul special, în ediția difuzată în data de 28 septembrie 2021.

Cine a câștigat amuleta în ediția 8 din sezonul 4 al emisiunii Asia Express de la Antena 1

Echipele care au avut un cocoș priceput în materie de cântat au primit șansa de-a intra la un joc inedit de amuletă, în ediția 8 din sezonul 4 al emisiunii „Asia Express”.

Proba s-a petrecut în vechea și vestita cetatea din Hierapolis, un loc în care gladiatorii se întrenau și se întreceau în diferite bătălii. Era, de asemenea, un loc unde locuitorii orașului veneau să se bucure de tragedii sau de comedii, în imensul amfiteatru ce putea adăposti mii de persoane.

Fiindcă au avut cocoși care au avut cel mai lung cântec, două echipe au intrat la jocul de amuletă, în ediția 8 din sezonul 4 al emisiunii „Asia Express”.

Este vorba despre Cuza și Emi și despre Patricia și Francesco. Ajunși în mirifca cetate din Hierapolis, concurenții au aflat de la Irina Fodor care sunt regulile jocului.

Echipele au fost nevoite să privească un panou cu diferite simboluri, apoi să meargă la un alt panou unde să vadă cărui zeu îi corespunde.

Astfel, Emi, Cuza, patrizia și Francesco, au alergat pe treptee amfiteatrului, potrivind numele zelilor, în funcție de simbolurile pe care 7 fete le aveau scrise pe un panou.

La final, fiindcă au terminat primii și fiindcă s-au descurcat cel mai bine, Cuza și Emi au câștigat amuleta!

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia Express, 28 septembrie 2021. Ce provocare au primit concurenții la jocul de amuletă... Asia express, 28 septembrie 2021. Zarug a primit o pedeapsă! Concurentul s-a supărat și a dezvăluit totul. Ce l-a înfuri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x