Antena Căutare

Asia Express, 27 septembrie 2021. Proba la care concurenții s-au putut curenta reciproc. Ce au avut de făcut

În ediția a șaptea de Asia Express concurenții au avut o probă de viteză și rezistență, în care au putut decise să-și curenteze adversarii, prin intermediul unei brățări.

elwira-petre-lidia-buble-asia-express Galerie
Concurenții Asia Express au avut parte de o probă „electrizantă”, la propriu | Antena 1

Înainte de următoarea probă, irina Fodor le-a spus concurneților că îi e dor de casă și s-ar simți bine dacă ar numi-o „Țuca”, așa cum o numește soțul ei, Răzvan Fodor. Alexandra Ungureanu a avut parte de un moment de tristețe când s-a gândit la casă, pentru că nu-i venea în minte nicio persoană dragă, de care să-i fie dor.

După momentele de gânduri spre casă, în fața templului lui Zaus și-a făcut apariția Oase, care a adus brățări „electrizante”. „El vă va chinui un pic”, l-a prezentat Irina Fodor pe colegul său Oase.

După ce au câștigat imunitatea, Conecte-R și Shift i-au părăsit pe colegii care mai aveau un drum de parcurs presărat de probe și misiuni. O probă a decis ordinea plecării pentru următoarea misiune. Un membru al fiecărei echipe a trebuit să țină o tavă, iar un alt membru a trebuit să fie rapid și atent, pentru a apuca primul un obiect, când zarurile aruncate de Irina Fodor indicau aceeași culoare.

Citește și: Asia Express, 27 septembrie 2021. Irina Fodor le-a pregătit o surpriză concurenților. Ce s-a întâmplat când a sunat stația

Cum s-au descurcat concurenții la proba de rezistență și rapiditate, în ediția 7 de Asia Express

Astfel, primele echipe care s-au confruntat au fost Elwira și Mihai Petre și Lidia și Estera Buble. Estera și Mihai au ținut tăvile, în timp ce Elwira și Lidia s-au întrecut la viteza de reacție, încercând să apuce rapid obiectul de pe masă.

Concurneții care au apucat primii obiectul de pe masă au putut decide dacă adaugă două obiecte pe tava coechiperului, sau îl curentează pe adversar, pentru a-l determina să scape tava.

Cine a acumulat 6 obiecte pe tavă a putut pleca în cursă.

Zarug s-a oferit să pună obiectele pe tavă, spre amuzamentul tuturor, pentru că s-a numit „asistentă TV”.

Primii au plecat Elwira și Mihai Petre. Apoi Estera și Lidia Buble au concurat cu Zarug și Lorelei. Pentru că surorile Buble aveau patru obiecte pe tavă, Lorelei l-a îndemnat pe Oase să activeze brățara pe care o purta la mână Estera, pentru a o curenta, cu scopul de a o determina să scape tava cu obiecte. Estera și-a încordat brațul și nu a clintit tava spre uimirea și amuzamentul celorlalți concurenți. „Asta-i tot?”, a spus Estera Buble.

Ultimele care au plecat în cursă au fost Adriana Trandafir și Maria Speranța, dar înainte de a pleca Adriana Trandafir a ceurt să fie curentată, pentru a rămâne cu ceva din experiența acestei probe: „Curentează-mă ca să văd cum e”, i-a spus Adriana Trandafir lui Oase. „Am simțit două înțepături”, a descris actrița sentimentul.

Citește și: Asia Express, 27 septembrie 2021. Ce au găsit concurenții în cutia primită pentru misiune: „Aoleu, măicuța mea, mă arde!”

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia Express, 27 septembrie 2021. Ce echipă a câștigat imunitatea în a șaptea ediție a competiției: „Răsturnare de situa... Asia Express, 27 septembrie 2021. Concurenții au pornit la „vânătoare” de găini. Cum s-au descurcat: „Mie îmi e cam fric...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x