Antena Căutare

Asia Express, 27 septembrie 2021. Ce echipă a câștigat imunitatea în a șaptea ediție a competiției: „Răsturnare de situație”

Concurneții au avut o cursă grea în ediția cu numărul 7 de Asia Express, iar cei mai rapizi și atenți au obținut imunitatea.

asia-express-concurenti-imunitate Galerie
Concurenții au avut o cursă pe cinste, cu scopul de a obține imunitatea, în ediția a șaptea de Asia Express | Antena 1

Concurenții au pornit în cursă ghidați de un singur gând: să obțină prima imunitate a săptămânii. Astfel, cele nouă echipe au îndeplinit misiuni care mai de care mai dificile. Irina Fodor a așteptat echipele și le-a oferit imunitatea celor care au ajuns primii la ea.

În ediția a șaptea concurneții au avut de mânuit farfurii și ceșcuțe într-o fabrică și de făcut autostopul într-o zi de duminică în pandemie, când oamenii și mașinile circulau extrem de rar.

La un moment dat, Irina Fodor a decis să le vină în ajutor concurenților care nu găseau mașini din cauza situației pandemice și le-a oferit mașinile de producție pentru a călători pe o distanță dată.

Citește și: Asia Express, 26 septembrie 2021. Zarug și Lorelei, peripeții la căutarea cazării: „Facem coregrafia delfinului”

Ce echipă de la Asia Express a câștigat prima imunitate, în ediția 7: „Răsturnare totală de situație”

Ultima probă din cursă, cea decisivă, a fost aceea de a restaura o farfurie spartă, atașând cioburile ca într-un puzzle, folosind lipici. Concurenții au dus farfuriile restaurate în fața Irinei Fodor.

Apoi cu farfuria din ceramică, echipele au mers pe jos până la templul lui Zeus.

„Aoleu, Zeus, ce bine că ai murit, că dacă erai viu te omoram eu”, a spus Adriana Trandafir, ostenită de drum.

Ordinea în care echipele au ajuns la Irina Fodor a fost decisivă pentru obținerea imunității. Primii care au terminat cursa sunt scutiți de următoarele misiuni, primesc condiții de lux pentru odihnă și relaxare și scapă de stresul posibilității intrării la cursa pentru ultima șansă.

Citește și: Asia Express, 26 septembrie 2021. Cum au reușit concurenții să găsească mașini. Momentele inedite prin care au trecut la autostop

Cei care au ajuns în fața Irinei Fodor au fost Connect-R și Shift, iar bucuria la auzul veștii că au obținut imunitatea a fost imensă.

În ce ordine au ajuns concurenții la Irina Fodor, în ediția 7 Asia Express

Irina Fodor le-a spus concurneților în ce ordine au temrinat cursa.

„Imunitatea asta frumoasă, cu hotel, cu piscină, cu mașină, cu 100 de euro, cu odihnă mai ales. Pe locul 3 au ajuns Lidia și Estera. Pe locul 5 Cuza și Emi. Alexandra și Anca a trecut pe locul 6. Pe locul 4 sunt Lorelei și Zarug. Pe ultimul loc astăzi, nu știu cum s-a întâmplat, pentru că de obicei erau primele la mine Adriana și Maria Speranța. Eliza și Natanticu au fost a opta pereche. Patrizia și Franci pe 7. Relu și Shfit au luat imunitatea”, a spus Irina Fodor.

„Răsturnare totală de situație”, a descris Lidia Buble câștigul echipei Connect-R și Shift.

„Îi mulțumim lui Mihai Petre pentru că este motorul nostru”, a pus Connect-R, despre colegul său care a ajuns la Irina pe locul 2.

Concurneții pleacă în fiecare săptămână în cursă pentur obținerea imunității. Săptămâna trecută Elwira și Mihai Petre au câștigat prima imunitate.

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia Express, 27 septembrie 2021. Ce au găsit concurenții în cutia primită pentru misiune: „Aoleu, măicuța mea, mă arde!... Asia Express, 27 septembrie 2021. Proba la care concurenții s-au putut curenta reciproc. Ce au avut de făcut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x