Antena Căutare

Asia Express, 28 septembrie 2021. Francesco s-a supărat pe Lidia Buble la autostop: „Noi nu am face asta”

În ediția a opta de Asia Express, concurenții au avut din nou dificultăți la autostop.

francesco-patrizia-asia-express Galerie
Concurenții Asia Express au avut din nou dificultăți la autostop au avut din nou | Antena 1

După proba de la debarcader, concurenții au mers la autostop, în speranța că vor găsi mașină cât mai repede, pentru a porni în cursa pentru imunitate.

„Scoate rozul la înaintare că avem treabă”, i-a spus Cosmin Natanticu soției sale îmbrăcată în roz, încurajând-o să încerce să oprească o mașină la autostop.

„O agitație stânga, dreapta”, a descris Zarug situația de la autostop.

La autostop a avut loc un mic conflict între echipele Patrizia-Francesco și Lidia-Estera, pentru că o mașină a oprit lângă cele două echipe.

De ce s-a supărat Francesco pe Lidia Buble, în a opta ediție de Asia Express

„Patrizia cu Franci făceau autostopul în stânga noastră. Erau cam la 20 d emetri de noi, darn oi iarăți ne-am bazat pe faptul că suntem două fete. A încetinit pentru noi”, a spus Lidia Buble.

Francesco s-a supărat pentru că a considerat că mașina a oprit pentru el și mama lui, iar Lidia Buble și Estera au intervenit peste șansa lor.

„Autostopul nu-l mai suport. Noi nu am face asta. Nu mi s-a părut corect”, a spus fiul italiencei.

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Asia Express, 28 septembrie 2021. Concurenții au avut o misiune dificilă la debarcader... Asia Express, 28 septembrie 2021. Cuza a fost atacat de o cămilă. Ce probă au primit concurenții...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x