Antena Căutare

Asia Express, 29 septembrie 2021. Concurenții au gătit un preparat tradițional, în Cursa pentru Ultima Șansă

Concurneții care au participat la Cursa pentru Ultima Șansă au primit misiunea de a găti un produs tradițional.

natanticu-cosmin-eliza-placinta Galerie
Familia natanticu a gătit un produs tradițional turcesc, la Asia Express | Antena 1

Concurenții au privit cum gospodinele turcoaice găteau preparatul tradițional, cu scopul d ea învăța să prepare și ei, la rândul lor.

Încă de la început, Mihai Petre și Cosmin Natanticu au mărturisit că se bazează pe soțiile lor.

„Un fel de plăcintă. Am zis că Elwira mă salvează la proba asta. Că eu n0-am nicio șansă la gătit”, a spus Mihai Petre.

Citește și: Asia Express, 29 septembrie 2021. Elwira Petre a izbucnit în lacrimi. Motivul pentru care ea și Mihai Petre s-au întristat profund

Ce mărturisire a făcut Cosmin Natanticu despre soția lui, la Asia Express, în Cursa pentru Ultima Șansă

„Deci Lizi, tu trebuie să te pricepi. Eu sunt praf la astea. Trebuie să dai bățul cu făinăp și să întinzi bine”, i-a spus Cosmin Natanticu soției sale.

Alexandra Ungureanu s-a bazat pe mama sa, care a fost foarte încrezătoare în capacitățile gastronomice. „E foarte simplu”, a încurajat-o Anca Ungureanu pe fiica sa.

Citește și: Asia Express, 29 septembrie 2021. Concurenții au dansat, îmbrăcați în costume tradiționale

În timp ce încerca să pună în practică ceea ce au învățat de la turcoaice, Cosmin Natanticu a făcut o mărturisire haioasă despre soția lui: „Nu prea se pricepe. Eu n-am luat-o de gospodină”, a spus concurentul.

Cele trei echipe care au intrat la cursa pentru ultima șansă în ediția a noua de Asia Express sunt formate din: Alexandra Ungureanu și Anca Ungureanu, Cosmin Natanticu și Eliza natanticu și Elwira Petre și Mihai Petre.

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia Express, 29 septembrie 2021. Elwira Petre, la un pas să rămână fără lanțul de aur de la gât, de dragul unei misiuni... Asia Express, 29 septembrie 2021. Concurenții au avut o misiune caritabilă, în Cursa pentru Ultima Șansă, în cartierul-c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x