Antena Căutare

Asia Express, 29 septembrie 2021. Elwira Petre a izbucnit în lacrimi. Motivul pentru care ea și Mihai Petre s-au întristat profund

În ediția a noua de Asia Express are loc Cursa Pentru Ultima Șansă, însă nu acesta a fost motivul pentru care Elwira și Mihai Petre s-au simțit foarte triști.

elwira-petre-mihai-petre-irina-fodor-asia-express Galerie
Elwira Petre și Mihai Petre au fost foarte triști de Ziua Copilului, departe de fiicele lor | Antena 1

Ediția a noua de Asia Express a fost filmată pe data de 1 iunie, de Ziua Copilului, iar Mihai și Elwira au fost foarte triști pentru că nu au putut vorbi la telefon cu fiicele lor.

Elwira și Mihai Petre au acceptat provocarea de a participa la Asia Express, lăsând acasă două fete superbe pe nume Catinca și Ariana, cărora le-a dus dorul în fiecare secundă a competiției.

De ce a plâns Elwira Petre, înainte de Cursa pentru Ultima Șansă, în ediția 9 de Asia Express

Așa cum cere regulamentul, înainte de Cursa pentru Ultima Șansă, fiecare echipă trebuie să nominalizeze o altă echipă pentru participarea la Cursa pentru Ultima Șansă. Mihai și Elwira Petre au ieșit în față pentru nominalizare, vizibil supărați, însă au mărturisit că nu Cursa îi determină să aibă o stare proastă ci orul pentru fetele lor, pe care nu le-au putut avea aproape de Ziua Copilului.

Citește și: Asia Express, 19 septembrie 2021. Mihai și Elwira Petre s-au ascuns în portbagajul unei mașini. În ce ipostaze au fost filmați

„Nu e o zi prea bună pentru că e 1 iunie și pentru că nu ne-am sunat fetele. E un moment foarte greu pentru noi. Din cauza asta e o zi grea emoțional. Nu din cauza competiției. Restul mi se pare o joacă. Că mă nominalizează, că eu am de nominalizat. Nu e asta viața mea. Viața mea sunt fetele mele”, a explicat Mihai Petre. „Eu simțeam că îmi vin lacrimi”, a completat soția acestuia.

Citește și: Asia Express, 19 septembrie 2021. Proba care le-a dat bătăi de cap Elwirei și lui Mihai Petre. Ce au avut de făcut: "Fast, fast!"

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Cea de-a opta ediție Asia Express, lider de audienţă. Zarug și Lorelai au obținut a doua imunitate a etapei pe Drumul Îm... Asia Express, 29 septembrie 2021. Ce echipe au intrat la Cursa pentru Ultima Șansă, în ediția a noua a competiției...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x