Antena Căutare

Asia Express, 29 septembrie 2021. Concurenții au primit o misiune „imposibilă”, printre pietre și ruine

În Cursa pentru Ultima Șansă, concurneții au avut o misiune dificilă, printre pietre și ruine.

eliza-natanticu-statie-asia-express Galerie
Concurneții au avut o misiune bazată pe atenție la detalii, în ediția 9 Asia Express | Antena 1

Cele trei echipe participante la Cursa pentru Ultima Șansă au primit o misiune dificilă, care le-au pus în evidență capacitățile de a oferi explicații și de a fi atenți la detalii.

În Cursa pentru Ultima Șansă din ediția a noua de Asia Express, concurneții aceleiați echipe au comunicat unii cu alții prin intermediul unor stații de emisie recepție.

Concurenții trebuiau să găsească 3 pietre, printre ruine.

Citește și: Asia Express, 29 septembrie 2021. Elwira Petre a izbucnit în lacrimi. Motivul pentru care ea și Mihai Petre s-au întristat profund

Ce misiune au avut concurenții Asia Express, printre ruine

„Unul dintre voi trebuie să privească pozele din plic și îi va comunica celuilalt cum arată pietrele, cu ajutorul aparatului de emisie recepție. Fiecare dintre cele trei pietre pe care trebuie să le găsiți ascunde un număr. În momentul în care aveți toate cele trei numere, puteți încerca să la combinați pentru a dechide cufărul. În el veți găsi un suc natural făcut din rodii și următorul plic”, suna misiunea concurenților.

Citește și: Asia Express, 29 septembrie 2021. Concurenții au dansat, îmbrăcați în costume tradiționale

Mihai Petre a mărturisit că nu este atent la detalii, lăsând-o pe soția sa să caute pietrele, în timp ce el i-a descris cum arată acestea.

„Aici am încercat să punem la punct o strategie. Eu m-am gândit că ar fi mai bine să dau eu indicațiile, pentru că ea vede mult mai bine lucrurile. De acasă avem experiența. Unde e nu știu ce. Vezi că e în debara și e în fața mea și eu nu-l văd. Am o problemă cu găsitul lucurilor”, a povestit Mihai Petre.

Cele trei echipe care au intrat la cursa pentru ultima șansă în ediția a noua de Asia Express sunt formate din: Alexandra Ungureanu și Anca Ungureanu, Cosmin Natanticu și Eliza natanticu și Elwira Petre și Mihai Petre.

Citește și: Asia Express, 29 septembrie 2021. Concurenții au gătit un preparat tradițional, în Cursa pentru Ultima Șansă

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia Express, 29 septembrie 2021. Concurenții au avut o misiune caritabilă, în Cursa pentru Ultima Șansă, în cartierul-c... Asia Express, 29 septembrie 2021. Concurenții au avut parte de „un festin”. Creier sau ochi de miel. Ce le-a picat la ru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Asia mai târziu cu Emi și Cuza - 2 decembrie 2021, Episodul 41 Asia mai târziu cu Emi și Cuza - 2 decembrie 2021, Episodul 41 Joi, 02.12.2021, 12:00
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar Sambata, 02.12.2023, 15:00
America Express, 26 noiembrie 2023. Aris și Alexia Eram au fost dați jos din mașina unui localnic. Ce a urmat

America Express, 26 noiembrie 2023. Aris și Alexia Eram au fost dați jos din mașina unui localnic. Ce a urmat

În ediția 24 a emisiunii America Express sezonul 6, Alexia și Aris Eram au fost dați jos din mașina unui localnic. Ceea ce a urmat a fost complet neașteptat.

Duminica, 26.11.2023, 21:49
Asia Express devine America Express - Drumul Aurului. Va ajunge în Mexic, Guatemala și Columbia. Cine prezintă noul sezon

Asia Express devine America Express - Drumul Aurului. Va ajunge în Mexic, Guatemala și Columbia. Cine prezintă noul sezon

Cel mai dur reality show din România ajunge în cel de-al cincilea sezon pe un alt continent. Asia Express se transformă în America Express.

Luni, 16.05.2022, 14:40
Mihai Petre și Elwira și-au lăsat fetițele să afle de la tv că au câștigat Asia Express: "Nu le-am spus rezultatul înainte"

Mihai Petre și Elwira și-au lăsat fetițele să afle de la tv că au câștigat Asia Express: "Nu le-am spus rezultatul înainte"

Mihai și Elwira au făcut echipă la Asia Express și s-au descurcat atât de bine la probe, încât au plecat acasă cu premiul cel mare. Cei doi au atras simpatia fanilor și au dezvăluit de curând cum au aflat fetițele lor că părinții au venit învingători în România.

Miercuri, 26.01.2022, 12:59
În ce fel s-a schimbat relația Elwirei cu Mihai Petre, după Finala sezonului 4 Asia Express: „A fost un fel de terapie”

În ce fel s-a schimbat relația Elwirei cu Mihai Petre, după Finala sezonului 4 Asia Express: „A fost un fel de terapie”

Mihai Petre și Elwira au format un cuplu senzațional în sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților. Cei doi au impresionat publicul cu relația lor extrem de specială, însă de când s-au întors din aventura vieții lor, fanii au fost tot mai curioși să afle dacă au apărut schimbări în căsnicie.

Miercuri, 12.01.2022, 12:19
Ultimele știri
x