Antena Căutare

Asia Express, 29 septembrie 2021. Concurenții au primit o misiune „imposibilă”, printre pietre și ruine

În Cursa pentru Ultima Șansă, concurneții au avut o misiune dificilă, printre pietre și ruine.

eliza-natanticu-statie-asia-express Galerie
Concurneții au avut o misiune bazată pe atenție la detalii, în ediția 9 Asia Express | Antena 1

Cele trei echipe participante la Cursa pentru Ultima Șansă au primit o misiune dificilă, care le-au pus în evidență capacitățile de a oferi explicații și de a fi atenți la detalii.

În Cursa pentru Ultima Șansă din ediția a noua de Asia Express, concurneții aceleiați echipe au comunicat unii cu alții prin intermediul unor stații de emisie recepție.

Concurenții trebuiau să găsească 3 pietre, printre ruine.

Citește și: Asia Express, 29 septembrie 2021. Elwira Petre a izbucnit în lacrimi. Motivul pentru care ea și Mihai Petre s-au întristat profund

Ce misiune au avut concurenții Asia Express, printre ruine

„Unul dintre voi trebuie să privească pozele din plic și îi va comunica celuilalt cum arată pietrele, cu ajutorul aparatului de emisie recepție. Fiecare dintre cele trei pietre pe care trebuie să le găsiți ascunde un număr. În momentul în care aveți toate cele trei numere, puteți încerca să la combinați pentru a dechide cufărul. În el veți găsi un suc natural făcut din rodii și următorul plic”, suna misiunea concurenților.

Citește și: Asia Express, 29 septembrie 2021. Concurenții au dansat, îmbrăcați în costume tradiționale

Mihai Petre a mărturisit că nu este atent la detalii, lăsând-o pe soția sa să caute pietrele, în timp ce el i-a descris cum arată acestea.

„Aici am încercat să punem la punct o strategie. Eu m-am gândit că ar fi mai bine să dau eu indicațiile, pentru că ea vede mult mai bine lucrurile. De acasă avem experiența. Unde e nu știu ce. Vezi că e în debara și e în fața mea și eu nu-l văd. Am o problemă cu găsitul lucurilor”, a povestit Mihai Petre.

Cele trei echipe care au intrat la cursa pentru ultima șansă în ediția a noua de Asia Express sunt formate din: Alexandra Ungureanu și Anca Ungureanu, Cosmin Natanticu și Eliza natanticu și Elwira Petre și Mihai Petre.

Citește și: Asia Express, 29 septembrie 2021. Concurenții au gătit un preparat tradițional, în Cursa pentru Ultima Șansă

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia Express, 29 septembrie 2021. Concurenții au avut o misiune caritabilă, în Cursa pentru Ultima Șansă, în cartierul-c... Asia Express, 29 septembrie 2021. Concurenții au avut parte de „un festin”. Creier sau ochi de miel. Ce le-a picat la ru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x