Antena Căutare

Asia Express, 29 septembrie 2021. Elwira Petre, la un pas să rămână fără lanțul de aur de la gât, de dragul unei misiuni

În ediția a noua de Asia Express trei echipe se luptă în Cursa pentru Ultima Șansă. Printre acestea se numără echipa formată din Mihai și Elwira Petre.

elwira-mihai-petre-arc-asia-express Galerie
Elwira Petre a fost la un pas să renunțe la bijuteria de la gât | Antena 1

După ce s-au îmbrăcat în costume tradiționale și au dansat, concurenții au primit misiunea de a face rost de o găleată, de la localnici, având voie să dea în schimb un obiect personal.

În cursa pentru Ultima Șansă concurenții nu au rucsacii la ei, așa că înainte să plece, acestora li s-a spus că au nevoie de un obiect personal, pe care să îl dea la schimb, pentru o găleată.

Citește și: Asia Express, 29 septembrie 2021. Elwira Petre a izbucnit în lacrimi. Motivul pentru care ea și Mihai Petre s-au întristat profund

Elwira a refuzat să dea bijuteria de aur, în schimbul unei găleți, în cursa pentru ultima șansă de la Asia Express

Elwira și Mihai Petre au găsit un turc cu o găleată, însă acesta a vrut bani în schimbul obiectului. Ulterior, bărbatul a cerut bijuteria de la gâtul soției lui Mihai Petre, însă aceasta nu a renunțat la obiectul prețios, în schimbul găleții.

Citește și: Asia Express, 29 septembrie 2021. Concurenții au dansat, îmbrăcați în costume tradiționale

„Mi s-a părut prea mult”, a spus Elwira Petre, mergând la o altă misiune.

Cele trei echipe care au intrat la cursa pentru ultima șansă în ediția a noua de Asia Express sunt formate din: Alexandra Ungureanu și Anca Ungureanu, Cosmin Natanticu și Eliza natanticu și Elwira Petre și Mihai Petre.

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia Express, 29 septembrie 2021. Concurenții au dansat, îmbrăcați în costume tradiționale... Asia Express, 29 septembrie 2021. Concurenții au gătit un preparat tradițional, în Cursa pentru Ultima Șansă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x