Antena Căutare

Asia Express, 8 noiembrie 2021. Eliza și Cosmin Natanticu s-au certat la autostop. Ce a enervat-o pe concurentă

În ediția 31 a sezonului 4 din Asia Express, cinci echipe s-au bucurat de peisajele spectaculoase ale Cetății Petra, însă autostopul și situațiile tensionate și-au spus cuvântul în cea de-a doua zi din Iordania.

cosmin-eliza-natanticu-în-trăsură Galerie
În ediția 31 a sezonului 4 din Asia Express, cinci echipe s-au bucurat de peisajele spectaculoase ale Cetății Petra, însă autostopul și situațiile tensionate și-au spus cuvântul în cea de-a doua zi din Iordania. | Antena 1

Competiția din Iordania este una aprigă, mai ales pentru că au rămas în cursă doar cinci echipe. Probele dificile și traseul solicitant prin căldura le-au dat mari bătăi de cap cuplurilor de vedete de la Asia Express.

Ediția 31 a sezonului 4 de pe Drumul Împăraților a început cu voie bună și entuziasm, însă ce a urmat după a surprins pe toată lumea. Așadar, concurenții nu au scăpat de temutul autostop, chiar dacă Irina Fodor le-a pus la dispoziție câteva mijloace de transport la începutul etapei.

Presiunea și dorința de a rămâne în competiție și-au pus amprenta asupra echipelor, care au luptat cu toate „armele” pentru a îndeplini cât mai repede misiunile. Totodată, Cosmin și Eliza Natanticu au avut parte de un moment tensionant și replici dure.

Ce a enervat-o pe Eliza Natanticu la autostopul din Iordania

Soții Natanticu au întâmpinat dificultăți la primul autostop din Iordania. Cei doi n-au reușit să convingă șoferii să îi ia cu mașinile până la următoarea destinație, fapt care a dus la un schimb de replici dure între ei.

„Iar te disperi, iar nu-mi place”, i-a reproșat Cosmin Natanticu soției sale.

De asemenea, concurentul nu s-a mai putut abține și a „explodat” de nervi când Eliza a spus o adresă greșită: „Du-te în puii mei, că nu știu ce să-ți mai fac. Foarte greu de convins”

Citește și: Asia Express, 19 septembrie 2021. Prima ceartă între Cosmin și Eliza Natanticu. De la ce a pornit totul: "Da' nu te enerva!"

După o ceartă de 20 de minute, concurenții au reușit să convingă un localnic să-i ducă până la Movenpick.

„A înțeles omul după lupte seculare care au durat 20 de minute.”, a mai adăugat Cosmin Natanticu, vizibil enervat.

Discuția aprinsă dintre ei a continuat și în cea de-a doua mașină pe care au oprit-o.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Citește și: Asia Express, 2 noiembrie 2021. Cum a reacționat Cosmin Natanticu când a aflat ce a recunoscut Eliza în seara petrecută fără el

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 8 noiembrie 2021. Concurenții s-au lăsat machiați de localnici. Cum arată băieții cu creion negru la ochi... Asia Express, 8 noiembrie 2021. Ce echipe au intrat la cel de-al doilea Joc de Amuletă din Iordania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x