Antena Căutare

Asia Express, 24 octombrie 2021. Patrizia Paglieri, reacție nervoasă pe Drumul Împăraților. Eliza Natanticu a dat replici dure

Lupta este una aprigă și în prima etapă din Georgia. Tensiunile au început să apară încă de la prima probă din ediția 22 a sezonului 4 Asia Express, iar reacțiile nervoase nu au întârziat să surprindă publicul.

patrizia-paglieri-francesco-dans Galerie
Lupta este una aprigă și în prima etapă din Georgia. Tensiunile au început să apară încă de la prima probă din ediția 22 a sezonului 4 Asia Express, iar reacțiile nervoase nu au întârziat să surprindă publicul. | Antena 1

Cele șase echipe rămase pe Drumul Împăraților au fost provocate să caute costume tradiționale ale țării în care se află și să învețe un dans extrem de dificil. În timp ce unii dintre concurenți se aflau în drum spre următoarea probă, Cosmin și Eliza Natanticu încă încercau să memoreze mișcările dansului.

În echipa celor doi au început să apară și replicile dure, după ce au întâmpinat dificultăți la prima proba a etapei 6 din Asia Express.

"Tu nu știi care e stângul și care e dreptul", i-a reproșat Eliza Natanticu soțului ei.

"Vrei să faci singură? Pai lasă-mă să fac, asta e problema ta acum? Ce glume ai tu, te-ai găsit să glumești", a întrebat-o Cosmin Natanticu.

Citește și: Asia Express, 19 octombrie 2021. Cazarea, o adevărată surpriză pentru concurenții rămași în competiție. Ce i-a așteptat

Concurentul s-a supărat imediat pe soția lui. Replicile dure dintre cei doi au continuat să apară în timpul repetițiilor.

"Iubire, mie îmi venea să plâng, să leșin, mă durea spatele. Tu erai ăla care avea probleme și nu înțelegea", a mai spus ea.

Și Elwira Petre a avut parte de o reacție nervoasă, după ce a văzut că nu îi ies pașii. Soția lui Mihai Petre nu s-a mai putut abține și a țipat de nervi.

Patrizia Paglieri, reacția la care nimeni nu se aștepta în Asia Express

Oboseala s-a simțit și în echipa formată din Patrizia Paglieri și Francesco, iar drept dovadă a stat reacția concurentei în timpul primei probe din etapa 6 de pe Drumul Împăraților. Aceasta a luat o mică pauză pentru a se odihni, iar Francesco a continuat să insiste, fapt care a făcut-o să se enerveze.

"Calmează-te, sau îți dau și două palme. Nu mai suport asta!", a spus Patrizia Paglieri, vizibil enervată.

"Nu e vina lui", i-a reproșat Francesco.

Citește și: Asia Express, 19 octombrie 2021. Francesco, plin de nervi când a văzut ce i-a făcut Zarug. Cum a reacționat concurentul

"Da, dar nu mai pot, Francesco! Leșin de cald. Îmi venea să îl bat. Leșin cu peruca în cap", a mai adăugat ea.

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Cei 8 luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 24 octombrie 2021. Proba care a pus în dificultate concurenții. Ce au pățit Cuza și Emi în prima etapă din... Asia Express, 24 octombrie 2021. Cele șase echipe au primit o misiune "imposibilă". Ce au fost puși să facă în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x