Antena Căutare

Asia Express, 9 noiembrie 2021. Concurenții au vorbit despre lucrurile josnice pe care le-au făcut. Ce secrete au ieșit la iveală

Cele cinci echipe au vorbit despre cele mai neașteptate lucruri pe care le-au făcut în viața lor, la scurt timp după Jocul de Amuletă. Concurenții au discutat despre "păcatele" lor, iar dezvăluirile au surprins pe toată lumea.

concurenții-asia-express Galerie
Cele cinci echipe au vorbit despre cele mai neașteptate lucruri pe care le-au făcut în viața lor, la scurt timp după Jocul de Amuletă. | Antena 1

Irina Fodor le-a pregătit o nouă surpriză celor cinci echipe rămase în competiția de pe Drumul Împăraților. La scurt timp după ce a anunțat câștigătorii celui de-al doilea Joc de Amuletă din Iordania, prezentatoarea TV le-a cerut concurenților să îi povestească despre cel mai josnic lucru pe care l-au făcut în viața lor.

„În cel mai josnic loc de pe pământ, mă gândeam să vorbim despre acel gen de lucruri pe care le facem uneori în viață, când ne pare rău cât am fost de josnici. Aș vrea să știu care sunt aceste lucruri, atât cât vă permite onestitatea”, a spus prezentatoarea emisiunii.

„Pe mine m-a speriat Irina cu speech-ul ei. Aproape că am început să zic „Tatăl nostru” în gând. (...) De fapt, ne duce ușor cu zăhărelul spre spovedanie”, a dezvăluit Mihai Petre.

Ce lucruri josnice au făcut concurenții de la Asia Express

Cuplurile de vedete au făcut cele mai neașteptate și sincere dezvăluiri despre faptele rușinoase pe care le-au făcut în viață. Cele mai încântate de noua provocare au fost Lidia Buble și Estera, care au făcut și câteva glume.

„Noi suntem obișnuite, oricum acasă la Deva ne spovedeam la tati. Aia era mai greu pentru noi”, a spus artista.

Mihai Petre a fost cel care a dat startul și a povestit despre cel mai rușinos lucru la care a apelat, chiar în copilărie: „Eu mă ofeream la școală să fiu elev de serviciu, făceam pe burete și mă distram cu profesorii care ștergeau tabla. Asta mi-a venit în minte. Mă distram foarte tare când făceam asta. Din generală până în liceu am făcut asta regulat”

Citește și: Asia Express, 9 noiembrie 2021. Ce echipă a câștigat cel de-al doilea Joc de Amuletă din Iordania

Concurentul s-a gândit foarte bine la fapta sa de atunci și și-a cerut scuze profesorilor săi pe această cale. Elwira a spus că cel mai josnic lucru pe care l-a făcut a fost să mintă, să vorbească urât sau să fure o gumă de șters.

Cosmin Natanticu a dezvăluit că regretă faptul că a făcut „mișto” de un coleg cu probleme de sănătate.

„Josnic să faci glume pe seama unei persoane cu dizabilități. Este cu adevărat josnic”, a spus Mihai Petre.

Cuza a vorbit cu tristețe despre cum și-a făcut mama să plângă în ziua în care a absolvit liceul: „Ai mei nu aveau aparat foto și au împrumutat unul de la niște prieteni. Atât de rușine mi-a fost de ceilalți colegi pentru că părinții lor aveau aparte foto performante, încât m-am dus la mama să-i spun că o rog frumos să plece. Mama a plecat plângând de acolo, și acum am lacrimi în ochi”

Adriana Trandafir a fost în moarte clinică

Concurenții și-au surprins colegii din competiție cu secretele lor, însă cea mai impresionantă poveste a fost cea a Adrianei Trandafir. Concurenta a dezvăluit informații despre unul dintre cele mai grele momente din viața sa.

Cu lacrimi în ochi, actrița a surprins pe toată lumea când a mărturisit că de ziua ei a fost în moarte clinică, iar un medic foarte bun a ajutat-o să lupte.

Adriana Trandafir a făcut dezvăluiri cumplite despre momentele grele prin care a trecut: „Într-un an de ziua mea am avut o moarte clinică. (....) M-a declarat moartă, dar au făcut tot posibilul să mă aducă la viață”

Citește și: Asia Express, 9 noiembrie 2021. Prin ce probe solicitante au trecut cele trei echipe la Jocul de Amuletă din ediția 32

Concurent a spus că i-a făcut o promisiune doctorului care a salvat-o și nu s-a ținut de ea, fiind cel mai rușinos lucru pe care l-a făcut: „Datorită ei sunt mamă. Chiar am simțit că mi s-a luat o piatră de pe inimă. O să repar cumva situația când ajung acasă și am să mă interesez de doamna doctor”

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 9 noiembrie 2021. Ce echipă a câștigat cel de-al doilea Joc de Amuletă din Iordania... Asia Express, 9 noiembrie 2021. Adriana Trandafir și Eliza Natanticu au făcut spectacol în costume de baie la o probă di...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x